26. juni 2019
En 82-årig kvinde i Rødovre blev torsdag offer for en tricktyv. Nu vil Vestegnens Politi gerne have oplysninger.
En 82-årig kvinde i Rødovre blev torsdag offer for en tricktyv. Nu vil Vestegnens Politi gerne have oplysninger.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvindelig tricktyv snød 82-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvindelig tricktyv snød 82-årig
Vestegnen - 08. februar 2019 kl. 14:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi vil meget gerne have oplysninger i en sag, hvor en ussel kvindelig trick snød en 82-årig kvinde i Rødovre for et større kontantbeløb.

Det var torsdag den 7. februar kl. 14.33, at en politipatrulje fra Vestegnens Politi rykkede ud til en anmeldelse om tricktyveri på Padborgvej i Rødovre.

Tricktyven havde henvendt sig til en 82-årig kvinde i hendes lejlighed og påstod, at hun skulle kigge på nogle rør, hvorefter den 82-årige kvinde lukkede hende ind.

Gerningskvinden fik pludselig meget travlt og var hurtigt ude af døren igen. Den 82-årige kvinde opdagede senere, at et større beløb i kontanter var blevet stjålet fra et chatol.

Politiet har udsendt dette signalement af tricktyven:

En kvinde med dansk udseende på 35-40 år, 160-165 cm høj, almindelig kropsbygning og hvid hudfarve. Hun havde brune øjne, talte dansk og var iført en mørkeblå dunjakke med hætte.

Vestegnens Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse kan ske døgnet rundt på telefon 43861448 eller 114.