20. oktober 2019
En kvinde og et halvandet år gammelt barn er indlagt til observation for røgforgiftning efter en villabrand på Bygaden i Brøndby.
En kvinde og et halvandet år gammelt barn er indlagt til observation for røgforgiftning efter en villabrand på Bygaden i Brøndby.
Foto: ThinkFoto.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde og lille barn på hospitalet efter villabrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde og lille barn på hospitalet efter villabrand
Vestegnen - 30. november 2018 kl. 18:05
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En kvinde og et barn på halvandet år er fredag eftermiddag blevet kørt på hospitalet til observation for røgforgiftning efter brand i en villa på Bygaden i Brøndby.

Vestegnens Politi, Hovedstadens Beredskab og ambulancetjenesten rykkede ud klokken 13.46.

Hovedstadens Beredskab indsatte fire røgdykkerhold og mandskab fra flere stationer til slukningen af ilden i villaen. Kvinden og barnet befandt sig på villaens første-sal, da ilden brød ud, og det lykkedes kvinden at redde sig selv og barnet ud ved egen hjælp, inden branden udviklede sig.

Vestegnens Politi oplyser, at man endnu ikke har klarlagt, hvordan branden er opstået. Villaen er blevet afspærret, og mandag vil man foretage nærmere undersøgelser for at fastlægge årsagen til branden.

Der skete omfattende skader i villaen i forbindelse med branden. Blandt andet er der store sod- og vandskader i stueetagen, som vurderes til at være ubeboelig.