17. februar 2020
Japanske Yuko Takada Keller er med på udstillingen med sine unikke papir-værker.
gallery icon

Se billedserie

Japanske Yuko Takada Keller er med på udstillingen med sine unikke papir-værker.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstnere vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstnere vender tilbage
Vestegnen - 11. august 2018 kl. 06:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et unikt samarbejde kan i denne tid fejre jubilæum, idet det nu er tyve år siden, at Kunstforeningen Køge Bugt, grundet akut pladsmangel til en udstilling med fire bornholmske kunstneres værker, fik lov at låne Portalens Galleri i den periode udstillingen varede.

Dette samarbejde, der kun var beregnet til nogle få kunstnere i nogle få uger, har nu succesfuldt varet i tyve år, og har givet husly til foreløbig et hundrede og tyve udstillinger med over seks hundrede blandt nogle af de bedste kunstnere fra ind- og udland.

Ikke blot har talrige veletablerede navne udstillet her; men også en lang række åbenlyse talenter har på galleriets vægge og gulvareal, fået chancen for at præsentere deres værker for et større publikum.

Jubilæet markeres med en udstilling, med værker af en række af de kunstnere, der inden for den seneste årrække har gæstet galleriet.

Det er Gunnar Saietz; dansk kunst fabulerende nestor. Den evigt udforskende grafiker Erik Ditlevsen. Malerne og grafikerne Hanne Ravn Hermansen og Mette Rishøj, der i deres værker arbejder med et næsten tredimensionelt, og til tider skræmmende billedunivers.

Med på udstillingen er også Vivi Linnemann, der eksperimenterer med lysets indvirkning på fantasifulde akrylkonstruktioner, samt Danmarks førende jazz-fotograf gennem et par generationer, Gorm Valentin

Og ikke mindst, japanske Yuko Takada Keller, hvis unikke papir-værker alle Portalens gæster kender - og alle andre bør lære at kende.

Der er lagt op til en unik kunstoplevelse, når Portalens Galleri og Kunstforeningen Køge Bugt åbner for udstillingen med fernisering lørdag den 11. august kl. 14 - 17.

Galleriet har i den efterfølgende periode åbent torsdage og fredage kl. 14-17, lørdage kl. 13-17 og søndage kl. 12-15 frem til søndag den 23. september.