20. september 2020
Torsdag den 25. april holder Kroppedal Museum aftenåbent.
gallery icon

Se billedserie

Torsdag den 25. april holder Kroppedal Museum aftenåbent.
Foto: PELLE P
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kroppedal by night

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kroppedal by night
Vestegnen - 24. april 2019 kl. 09:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Normalt lukker Kroppedal Museum, der ligger i Vestskoven på grænsen mellem Albertslund og Taastrup, kl. 16 til hverdage. Men tre dage i foråret/sommeren bliver det muligt at besøge museet efter fyraften og komme med på guidede tur i landskabet.

Den sidste torsdag i april, maj og juni, holder Kroppedal Museum aftenåbent. Her kan man frem til kl. 19.30 opleve museets nye vikingeudstilling »Hver dag er en kamp - en fortælling om mennesket i vikingetiden«.

Og fra kl. 18.30 er der en guidet tur i kulturlandskabet omkring museet med naturvejleder Kristian Jepsen fra museets formidlingsprojekt »Vikingebro«. Her kan man høre om både istidslandskaber, sjældne dyre- og plantearter og om de mennesker, der boede her før os.

Første tur er torsdag den 25. april, hvor man på egen cykel kan komme med tilbage til istiden, til dengang landskabet formede sig, og videre op gennem historien til i dag. Turen starter kl. 18.30, og man er tilbage ved Kroppedal Museum igen kl. 20.30. Distancen er på cirka 6 kilometer.

Tilmelding er ikke nødvendig - turen er gratis, når entréen til museet er betalt.

Man kan læse mere på www.vikingebro.dk

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?