4. juni 2020
Politi og retten 20
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kræves fængslet for hjemmerøveri og tricktyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kræves fængslet for hjemmerøveri og tricktyveri
Vestegnen - 21. maj 2020 kl. 11:05
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi begærer i dag tre mænd og en kvinde varetægtsfængslet i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. De sigtes for et tricktyveri og et hjemmerøveri.

arrow Læs også: Politi: Tricktyve brugte corona som påskud

Et målrettet efterforskningssamarbejde mellem politikredsene i Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland og Vestegnen førte onsdag eftermiddag til anholdelse af tre mænd på 26, 30 og 32 år samt en 41-årig kvinde.

De fire er sigtet for at have udført et tricktyveri i Hvidovre i går onsdag og et hjemmerøveri i Hvidovre den 10. maj - begge mod ældre borgere.

- Sammen med vores nabopolitikredse har vi sat meget ind på at få opklaret de her forbrydelser mod ældre medborgere. Med anholdelserne er vi langt, og nu fortsætter vores videre efterforskning, siger politikommissær Tue Lauenblad, leder af Vestegnens Politis særlige tyveriefterforskningsgruppe.

Anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi ventes at begære lukkede døre ved dagens retsmøde. Derfor kan der ikke kommenteres yderligere på sagens detaljer på nuværende tidspunkt, oplyser politiet.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?