25. maj 2019
Foto: Greve Museum
Foto: Greve Museum
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til havevandring i museumshaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til havevandring i museumshaven
Vestegnen - 09. juni 2018 kl. 09:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 13. juni klokken 17 kan du nyde duften, farverne og den friske luft på Greve Museum, når museets gartner Elsebeth Larsen inviterer dig med på havevandring i den smukke og stemningsfulde have, som omgiver Greve Museum.

Grevegård, som huser Greve Museum, er omgivet af en stor have på alle sider af gården. Ofte er det måske ikke haven, der er grunden til, at tage forbi museet, men denne lyse juniaften skal der laves om på det, når du kan gå med på havevandring og høre om havens historie, indretning og afgrøder.

Greve Museums have forandrer sig gennem hele året. Lige nu er silkepæonerne ved at afblomstre. Til gengæld står staudesalvien i skøn lilla blomst ligesom solhatten og den røde sankthansurt snart er på sit højeste, og lavendlerne om ganske få dage også er på vej til at springe ud i fuld flor.

På vandringen vil museets gartner Elsebeth Larsen tage gæsterne med på tur mellem buksbom, rosenbede, høje kastanjetræer og ikke mindst de smukke farverige blomster.

På turen vil du også kunne høre lidt om havens historie, og om hvordan den har skiftet udseende og funktion gennem tiden fra 1826, hvor gården blev bygget og frem til i dag.

Publikum kan glæde sig til at gartner Elsebeth Larsen helt sikkert vil dele gavmildt ud af sin store viden om enkelte planters historie og hvilken betydning nogle urter eksempel vil har haft tilbage i tiden.

Greve Museum har denne onsdag åbent fra klokken 11-20 og der vil være mulighed for at købe kaffe/te og kage i museets café både før og efter havevandringen. Læs mere om museets øvrige arrangementer og udstillinger på www.grevemuseum.dk.