15. december 2018
Kunstneren Veronica Hodges bygger rede i Ishøj Byhave.
gallery icon

Se billedserie

Kunstneren Veronica Hodges bygger rede i Ishøj Byhave.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom og vær med: Bygger rede i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom og vær med: Bygger rede i Ishøj
Vestegnen - 15. maj 2018 kl. 15:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunstneren Veronica Hodges bygger i øjeblikket rede i Ishøj Byhave ved biblioteket. Reden er en del af kunstværket »Livets reder«, som opføres i forbindelse med Vestegnen Kulturuge

arrow Læs også: En flydende rede

Reden bygges i grene og kviste og vil blive så stor, at man kan sætte sig ind i den og fornemme redens tryghed og måske tænke på sin egen »rede«.

Det bliver et sjovt arbejde og har man lyst til at være med til opbygningen i Ishøj kan man kontakte Veronica Hodges på Facebook og Instagram eller kulturudviklingskonsulent Sia Andersen i Ishøj på krsan@ishoj.dk.

Der vil blive skabt en unik rede til hver af de seks kommuner, som er en del af Vestegnens Kulturuge 2018.

»Reden er en metafor for det sted, hvor vi kommer fra og føler os trygge. Den tryghed, der skal til for, at vi bliver i stand til at komme ud af reden og møde andre mennesker. Det er mit håb, at reden kan give rum til fællesskab og samtale,« fortæller kunstneren Veronica Hodges.

Veronica Hodges spænder vidt med sin produktion og favner både kommerciel udsmykning og eksperimenterende scenografi, fine detaljer og store formater. Tilsammen vil rederne udgøre værket »Livets reder«.

Den første rede er ved at blive opført i Rødovre og efter Ishøj bygges der i Høje-Taastrup, Albertslund og Vallensbæk.

Opfordringen fra Vestegnens Kulturuge er, at publikum vil flyve fra egen rede og komme rundt at se alle rederne på Vestegnen. De fleste af rederne vil stå synligt, men enkelte er gemt lidt væk fra gade og vej. I år er det primært bymiljøer, som kunstværket bliver placeret i: På gaden, i haveanlæg, i grønne områder og sågar på vandet.

De seks reder med fugle vil stå færdige til Vestegnens Kulturuges start den 7. september. Rederne kan opleves i et par år, men eftersom de opføres i naturmaterialer, vil de efterhånden blive nedbrudt.

Vestegnens Kulturuge finder i år sted fra fredag den 7. september til søndag den 16. september. Kulturugen foregår i samarbejde mellem kommunerne Albertslund, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Rødovre og Vallensbæk.

arrow Video og billeder: Bygger reder på Vestegnen
19. april 2018 kl. 16:25 Opdateret: kl. 16:25

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk