21. september 2021
Borgerne på Vestegnen opfordres til at indsende deres bedste sommerfotos.
Borgerne på Vestegnen opfordres til at indsende deres bedste sommerfotos.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom med et foto: Sommer på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom med et foto: Sommer på Vestegnen
Vestegnen - 24. juli 2021 kl. 18:04

Dias kunsthal i Vallensbæk åbner efter corona-dvalen med en fotokonkurrence, hvor borgere på Vestegnen kan indsende deres bedste sommerbilleder senest 1. august. De 20 bedste bliver udstillet på Vallensbæk Station.

Nu får borgerne på Vestegnen mulighed for at udstille deres egne billeder, der fanger sommerlivet i genvunden frihed. Alle fra Vallensbæk, Ishøj, Albertslund, Hvidovre og Høje-Taastrup - det er de fem kommuner bag Vestegnens Kulturuge - kan være med.

Hvad enten man er amatør eller rutineret fotograf kan man indsende sine to bedste fotografier fra livet efter corona.

Man kan f.eks. dele billeder af ting, der gør én glad eller ting man har savnet. Hvad fanger vores opmærksomhed og hvilke oplevelser eller følelser synes vigtige at dele med andre lige nu?

Man indsender sine to bedste fotografier som HD billedfiler pr. mail til diaskunsthal@gmail.com senest søndag den 1. august 2021 kl. 23.59. Skriv »Sommer på Vestegnen - fotokonkurrence« i emnefeltet og oplys fulde navn, adresse og kontaktinformation (e-mail og telefonnummer) for at deltage i konkurrencen om at få billeder udvalgt til udstillingen.

Der må gerne knyttes et par ord om hvor og hvornår fotografiet er taget og hvad billederne viser.

Et udvalg på 20 fotografier bliver udstillet på Dias / Vallensbæk Station i dagene fra 4.-18. august 2021. Udvalget bliver sammensat af Dias bestyrelse, herunder Kristine Kern, leder af Fotografisk Center, samt project manager Laura Ifversen.

I udstillingsperioden kan alle stemme på deres favoritfoto og vinderen afsløres under Vestegnens Kulturuge 2021, der finder sted i uge 37. Ud over æren præmieres vinderen med et års medlemskab til Fotografisk Center i København.

Dias er en digital kunsthal på Vallensbæk Station. Dias slog dørene op i april 2014 og er den første institution i Danmark, der er dedikeret til det digitale kunstfelt. Ingen steder har man tidligere levendegjort byrummet på samme måde og brugt det som udstillingssted for skiftende digitale og interaktive udstillinger.

Dias har siden åbningen haft stor succes med forskellige udstillinger, der har skabt liv og bevægelse på Vallensbæk Station, så den nu af flere opleves som et mere levende sted, med plads til både forundring, leg og glæde.

Synes du, at kommunen er der for dig?