4. juni 2020
Vestegnens Politi er rykket ud til flere butikstyverier.
Vestegnens Politi er rykket ud til flere butikstyverier.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kød og fisk på butikstyves menu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kød og fisk på butikstyves menu
Vestegnen - 20. maj 2020 kl. 13:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi har flere gange de senere dage været ude at anholde butikstyve.

Mandag den 18. maj kl. 07.50 kørte en politipatrulje til anmeldelse om butikstyveri fra et supermarked på Nygårds Plads i Brøndby. Butikkens chef havde tilbageholdt en 39-årig mand, som havde stjålet en oksefilet. Patruljen sigtede den 39-årige mand for butikstyveri, som han erkendte i øjeblikket.

En politipatrulje rykkede mandag den 18. maj kl. 13.00 ud til anmeldelse om butikstyveri fra et supermarked på Hvidovrevej i Hvidovre. Butikkens personale havde tilbageholdt en 52-årig mand, idet han havde stjålet en pakke laks. Patruljen sigtede ham for butikstyveri, som han erkendte i øjeblikket.

Tirsdag den 19. maj kl. 13.24 kørte en politipatrulje ud til en anmeldelse om butikstyveri fra et supermarked på Ishøj Lille Torv i Ishøj. En butiksdetektiv havde tilbageholdt en 26-årig mand, idet han havde stjålet en undertrøje samt et par sko. Patruljen sigtede ham for butikstyveri, som han erkendte i øjeblikket.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?