3. marts 2021
Sille Hansen i en forsvarsaktion. Foto: Flemming Patulski Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Sille Hansen i en forsvarsaktion. Foto: Flemming Patulski Nielsen
Foto: Flemming Patulski Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klart nederlag: Manglede to liberoer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klart nederlag: Manglede to liberoer
Vestegnen - 22. januar 2021 kl. 14:21

Efter en lang julepause var det endelig tid til, at Brøndby Volleyball Klubs volleyliga-kvinder torsdag aften den 21. januar skulle i aktion igen. Desværre blev turen til Korsør ikke den oplevelse, der var set frem til.

Et velspillende VK Vestsjælland-hold tog en sikker sejr på 3-0, mod et Brøndby-mandskab, der måtte stille op uden deres to faste liberoer.

Fraværet af de normale modtagnings- og forsvars specialister betød, at Sille Hansen blev udset til den vanskelige opgave, mod ligaens måske bedst servende hold. Naturligt nok ar det en stor udfordring, at skulle varetage en så vigtig opgave for første gang, men mindst lige så vigtigt var det, at holdet samtidig måtte undvære Sille Hansens fremragende angrebskvaliteter ved nettet.

Et højt servepres fra især VK Vestsjællands Oriana Guerrero, men også de to store ungdomstalenter Clara Windeleff og Emma Gylling Nielsen, gjorde det svært for Brøndby at få gang i deres ellers effektive centerspil. Det blev derfor også lettere for VK Vestsjælland at læse spillet til Brøndbys kantspillere som dermed fik sværere arbejdsbetingelser. VK Vestsjælland var ikke sene til at udnytte situationen og tog overbevisende de to første sæt med 25-16 og 25-10.

Brøndby kom bedre fra start i 3. sæt, men mulighederne for optimering med udskiftninger, når det gik galt, var små og VK Vestsjælland fik også overtaget i dette sæt og kunne med 25-18 bringe sejren i hus.

Med sejren rykkede VK Vestsjælland forbi Brøndby, som nu ligger på en 4. plads. Noget der skal forsøges rettet op på allerede lørdag den 23. januar, når Brøndby tager til den jyske hovedstad for at møde ASV Elite.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?