23. februar 2020
De første medarbejdere er flyttet ind i Albertslund, som forventes i fuld drift i løbet af februar.
De første medarbejdere er flyttet ind i Albertslund, som forventes i fuld drift i løbet af februar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar til vækst: Åbner ny afdeling på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar til vækst: Åbner ny afdeling på Vestegnen
Vestegnen - 19. januar 2020 kl. 16:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Firmaet OKNygaard, der løser en lang række drifts- og vedligeholdelsesaktiviteter, har netop åbnet en ny afdeling i Fabriksparken i Hersted Industripark i Albertslund.

Den nye afdeling skal være afsæt for vækst de kommende år, koncentreret i og omkring København.

- Københavnsområdet er en vækstdynamo med mange spændende opgaver, som kræver både anlægs- og driftskompetencer. OKNygaard har i modsætning til de fleste andre anlægsgartnere samlet kloak, anlæg, klimaløsninger, plantepleje, drift og vedligehold samt glatførebekæmpelse i en og samme virksomhed. Det betyder, at vi kan levere en komplet pakkeløsning; blandt andet ser vi et stort potentiale i drift og vedligehold af de mange nye klimaanlæg, som etableres i hovedstaden, siger adm. direktør Ole Kjærgaard, OKNygaard.

Det er opgaver som pleje og vedligehold af grønne arealer for hospitalerne i Region Hovedstaden eller kirkegårde og parkområder i Frederiksberg Kommune, der bedst løses fra den nye afdeling i Albertslund. De to kontrakter udgør tilsammen en årlig omsætning på 17 millioner kroner og løber i seks år.

- Der stilles nye bæredygtighedskrav til de store offentlige kontrakter, hvor eldrift og pesticidfri ukrudtsbekæmpelse er på vej til at blive standard. Det kræver investeringer i alt fra små elbiler til batteridrevne maskiner samt nye metoder til ukrudtsbekæmpelse. Vi har erfaringen og kapaciteten til at løse opgaverne, og med den nye placering i Albertslund kan vi samtidig reducere både kørselstiden og miljøbelastningen, forklarer områdedirektør Kim Aaskov, OKNygaard Drift Danmark.

De første medarbejdere er flyttet ind i Glostrup, som forventes i fuld drift i løbet af februar.