18. oktober 2019
- Det er sager, vi tager meget alvorligt, og som vi straks er gået i gang med at efterforske, siger politidirektør Kim Christiansen, Vestegnens Politi. Foto viser forskellige eksempler på totenschlaeger.
gallery icon

Se billedserie

- Det er sager, vi tager meget alvorligt, og som vi straks er gået i gang med at efterforske, siger politidirektør Kim Christiansen, Vestegnens Politi. Foto viser forskellige eksempler på totenschlaeger.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kandidat måtte flygte: Truet med totenschlæger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kandidat måtte flygte: Truet med totenschlæger
Opdateret 16. maj 2019 kl. 16:58
Vestegnen - 16. maj 2019 kl. 14:15
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke kun en folketingskandidat i Brøndby, der har oplevet ubehageligheder i valgkampen på Vestegnen. Det samme har folketingskandidat Anders Stjernholm fra Alternativet i Rødovre også. Vedkommende har kontaktet Vestegnens Politi og anmeldt trusler.

arrow Læs også: Politiet anholder 19-årig for overfald på folketingskandidat

Vestegnen fortalte torsdag morgen om folketingskandidat Hans Blaaberg fra Brøndby, der stiller op for Nye Borgerlige. Han var onsdag aften udsat for, at en brændende valgplakat blev kastet mod hans hoveddør.

Truslerne mod folketingskandidaten fra Alternativet i Rødovre fandt sted torsdag omkring klokken 10.50 udfor Hendriksholms Boulevard 28. Han var i gang med at uddele valgmateriale, da en mand slog ud efter ham med en totenschlæger. Politikeren løb fra stedet og søgte tilflugt på Rødovre Gymnasium.

I forbindelse med sagerne siger politidirektør Kim Christiansen, Vestegnens Politi:

- Det er sager, vi tager meget alvorligt, og som vi straks er gået i gang med at efterforske.

- Det er politiets opgave at sikre, at alle partier og kandidater kan deltage i den demokratiske debat. Der skal ikke herske tvivl om, at når vi får en anmeldelse af denne karakter, så indleder vi efterforskning og efterforsker disse sager i bund, siger Kim Christiansen.

Han oplyser, at man nu skal i gang med afhøringer og og se på videoovervågning. Og så håber man, at vidner har bemærket noget i forbindelse med de to sager.

Vestegnens Politi opfordrer til, at man kontakter politiet, hvis man har oplysninger. Vestegnens Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

arrow Satte ild til valgplakat foran kandidats hjem
16. maj 2019 kl. 08:12 Opdateret: kl. 08:12