21. september 2019
Forstadsmuseets udstilling »Familien Danmark på hjul« i Filmbyen i Hvidovre får onsdag 17. april besøg af cirka 25 Ford Mustang.
gallery icon

Se billedserie

Forstadsmuseets udstilling »Familien Danmark på hjul« i Filmbyen i Hvidovre får onsdag 17. april besøg af cirka 25 Ford Mustang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kan nu opleve ikonisk bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kan nu opleve ikonisk bil
Vestegnen - 14. april 2019 kl. 14:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu bliver der mulighed for at se bilmodellen Ford Mustang i årgangene fra 1964 til 2019 ved biludstillingen »Familien Danmark på hjul« i Hvidovre.

Onsdag den 17. april kommer Mustangklubben »Mustang club of Denmark« og besøger Forstadsmuseets udstilling, og de parkerer deres Mustangbiler udenfor biludstillingen. Deres besøg vil vare cirka en times tid, så hvis man ønsker at opleve disse ikoniske biler, så er det en god idé at komme og se udstillingen onsdag den 17. april mellem klokken 19 og 20.

Modellen Ford Mustang er elsket verden over og står som et ikon for frihed og den amerikanske drøm, som der skrives på klubbens hjemmeside:

»Ford Mustang har en historie uden sidestykke - selv i dag. Ford Mustang satte rekord allerede det første år, en rekord der stadig ikke er slået. Der blev solgt knap 500.000 biler det første år. Ford Mustang var en »alle mands bil«, som næsten alle havde råd til. Da bilen blev præsenteret den 17. april 1964 var billigste udgave til omkring 2.500 USD, men man kunne også bestille en model og udstyrsvariant, hvor prisen var det 10-dobbelte. Mustangen henvendte sig med andre ord til et meget bredt publikum. I dag ejes bilerne af et ligeså bredt publikum i alle aldre.«

Modellen blev lanceret den 17. april 1964 og har derfor 55 års jubilæum på selve dagen, hvor Mustangklubben kommer forbi biludstillingen. Mustangklubben kommer med cirka 25 biler i diverse udgaver.

Man kan læse mere om biludstillingen, om aktiviteter og åbningstider i påsken på www.forstadsmuseet.dk