30. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kan indstille kandidater for særlig indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kan indstille kandidater for særlig indsats
Vestegnen - 15. september 2019 kl. 08:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj Kommune hylder dem, der gør en særlig indsats for ældre medborgere og medborgere med handicap. Senest onsdag den 18. september kan man indstille en kandidat til Handicapprisen og Ældreprisen 2019.

I 2018 gik ældreprisen til Erik Schlichting for hans store engagement inden for ældreområdet. Særligt Eriks drivkraft i at få Seniorværkstedet op at stå, gjorde, at Erik var den helt rigtige vinder af Ældreprisen 2018. Handicapprisen gik i 2018 til Amputcafeen, som er et socialt tilbud, til borgere der har mistet en legemsdel. I Amputcafeen mødes borgerne til forskellige sociale aktiviteter, hvor der oftest er smil på læben men også rum for at tale om det, der er svært.

Kender man andre som Erik Schlichting eller Amputcafeeen, som gør en stor forskel for ældre eller borgere med et handicap, så skal man skynde sig at sende en mail til Lisbeth Halvorsen, sekretær for Handicaprådet på mail lhalv@ishoj.dk eller til Anette Wilhelmsen, sekretær for Seniorrådet på mail ywi@ishoj.dk. I indstillingen til priserne skal man skrive, hvem man synes fortjener prisen, og hvorfor det lige præcis er den person eller forening, der skal have priserne.

Sidste frist for at sende en indstilling er onsdag den 18. september 2019.

Ældreprisen og Handicapprisen bliver i år uddelt samtidig med, at Ishøj Kommunes frivilligfest løber af stablen den 27. september.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?