20. oktober 2019
Tre kampsportsforeninger har fået nye faciliteter i Avedøre Idrætscenter.
Tre kampsportsforeninger har fået nye faciliteter i Avedøre Idrætscenter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kampsporten rykker ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampsporten rykker ind
Vestegnen - 22. september 2019 kl. 14:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De tidligere gymnastiksale i Avedøre Idrætscenter har fået nyt liv. De er nemlig blevet omdannet til kampsportssale, og Hvidovre Judo- og Jiu-jitsu Klub, Hvidovre Taekwondoklub-Simjang-llyeo og Wushu Kampskole har fået mulighed for at bruge salene til træning.

Med nye farverige måtter oven på de klassiske trægulve og rekvisitter til de tre forskellige kampsportsgrene, kan medlemmerne af de tre klubber nu boltre sig løs. Indretningen af salene har de tre foreninger bidraget til i samarbejde med Avedøre Idrætscenter.

- Vi har haft en rigtig god dialog med klubberne om de her sale. De er gået ind i opgaven med stor entusiasme, fortæller Henrik Kümler, der er halinspektør og leder af Avedøre Idrætscenter.

De tre foreninger deler desuden et nyindrettet klublokale, hvor medlemmerne kan hygge sig efter en strabadserende indsats på måtterne.

Udover de nye kampsportssale har Avedøre Idrætscenter også fået nyt motionscenter. Det er nu placeret i forhallen i idrætscentret, og har fået en masse nye maskiner, som brugerne kan kaste sig over for at få pudset formen af.

- Vi har fået nye maskiner, og de klubber, som benytter Avedøre Idrætscenter, har fået tilbud om at overtage nogle af de gamle maskiner. Vi håber også i fremtiden at kunne få nye topmoderne løbebånd, siger Henrik Kümler.

For nylig er der også åbnet en ny cafe i idrætscentret. Det er folkene bag Restaurant Halvleg i Frihedens Idrætscenter, som har åbnet cafeen Dit Lokale Thai Køkken i Avedøre Idrætscenter.

Alle de nye tiltag skal være med til at gøre Avedøre Idrætscenter til et mere levende sted alle ugens syv dage.

- Avedøre Idrætscenter har rigtig mange gode tilbud, og med de nye, forbedrede faciliteter vil brugerne - både de nuværende og forhåbentlig også nogle nye - få endnu mere glæde af idrætscentret. Avedøre Idrætscenter spiller en vigtig rolle for fællesskabet i Avedøre Stationsby, så derfor prioriterer vi at have et favnende sted med mange muligheder, hvor man kan komme og dyrke idræt og motion eller hygge sig med en tur i svømmehallen, siger Maria Durhuus, der er formand for kultur- og fritidsudvalget i Hvidovre Kommune.