19. april 2019
Meget tyder på en tilskuerrekord, når Brøndby-kvinderne onsdag aften tager imod Juventus.
Meget tyder på en tilskuerrekord, når Brøndby-kvinderne onsdag aften tager imod Juventus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe interesse for Champions League-kamp i Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe interesse for Champions League-kamp i Brøndby
Vestegnen - 24. september 2018 kl. 11:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mere end 10.000 billetter er revet væk af fodboldklubber fra hele Sjælland og privatpersoner, der gerne vil støtte Brøndbyernes IFs kvindehold, når de på onsdag 26. september kl. 18.00 tager imod Juventus på Brøndby Stadion.

- Vi har fået fantastisk mange positive tilkendegivelser både fra klubberne og fra private, der gerne vil ind at se kampen, og selvom der selvfølgelig kan være nogle, der ikke kommer på dagen, er der gode chancer for at vi når op over de 5.653 tilskuere, som vi samlede, da Barcelona gæstede os for fem år siden, fortæller forretningsfører Michael Espersen.

Den sportslige succes er den vigtigste, og selvfølgelig har videre avancement i turneringen højeste prioritet. Kvindeholdet fik med 2-2 i Juventus et fint udgangspunkt før hjemmekampen, men der er ingen tvivl om, at spillerne skal være knivskarpe for at sikre en samlet sejr mod Juventus på onsdag.

Juventus møder frem med en sikker 6-0 sejr i deres første turneringskamp i weekenden, mens Brøndby også fik en god generalprøve, da lokalrivalerne fra Ballerup-Skovlunde Fodbold blev besejret 5-0. Men det er en helt anden kamp, der venter på onsdag, fortæller cheftræner Per Nielsen:

- Juventus er et meget stærkt hold og presser os på en helt anden måde, end vi er vant til i de fleste kampe i den hjemlige 3F-liga, og derfor skal vi selvfølgelig være helt klar fra start over hele linjen. Vi vil videre i turneringen, for det er de her europæiske kampe, der virkelig er med til at udvikle spillerne og som alle drømmer om at spille, udtaler Per Nielsen, der selv har mange europæiske kampe på fodbold-cv'et fra sin tid som aktiv i Brøndby IF.

Kampen spilles på Brøndby Stadion onsdag 26. september med kick-off kl. 18.00. Det er ikke længere muligt at bestille gratis billetter til kampen. Der er dog stadig mulighed for at se kampen - ved at købe en billet ved indgangen. Prisen er 50 kroner pr. billet.