14. oktober 2019
Avedørelejren har Storkøbenhavns hyggeligste julemarked - og selv julemanden kigger forbi.
gallery icon

Se billedserie

Avedørelejren har Storkøbenhavns hyggeligste julemarked - og selv julemanden kigger forbi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemarked i den gamle kaserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemarked i den gamle kaserne
Vestegnen - 05. december 2018 kl. 07:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kaldes Storkøbenhavns hyggeligste julemarked. Avedørelejren inviterer børn og voksne til juleaktiviteter søndag den 9. december kl. 10-15.

Mere end 80 stader, underholdning for alle aldre og masser af juleatmosfære vil præge markedet i Avedørelejren, hvor der er mulighed for at købe et bredt udvalg af varer.

Avedørelejren har tidligere været kaserne. I dag er Avedørelejren en levende bydel i Hvidovre med boliger, virksomheder og kulturelle tilbud som fx Cirkusmuseet og Forstadsmuseet.

Blandt traditionerne i Avedørelejren er julemarkedet, hvor der er noget for hele familien.

Man kan både møde nye og etablerede firmaer som Dansk Vincenter, Spybrew, Damhusslagteren og Løgismose, foreninger med fx lokalt produceret honning, skind og pølser samt små kunsthåndværkere som smykkekunstnere, trædrejere og juledekoratører.

Mikkel Knudsen fra Cirkusmuseet der, sammen med Forstadsmuseet, arrangerer markedet, siger:

- Vi er meget glade for den variation, som staderne på markedet kan fremvise, for der er noget for enhver smag.

Markedet er også kendetegnet ved at kunne byde på underholdning for hele familien. Børn og voksne kan fx opleve den sjove gøgler Jon G. Lør, ride på islænderheste fra Krogagre, tage på skattejagt på Cirkusmuseet eller teste sin lokalhistoriske viden i Forstadsmuseets bod.

Selveste julemanden vil også komme forbi, og det vil også være muligt at høre julens toner fra koret The Accantus Christmas Quartet. Der vil også være kørsel med Byggelegepladsen Regnbuens hestevogn fra Avedørelejren til Naturcenter Quarks julemarked, der kun er 400 meter væk. Her kan man få endnu mere julestemning.

Man kan selvfølgelig også nyde godt af Avedørelejrens andre tilbud. Så frokosten kan blive indtaget i Café Bataillionen, hvor Hvidovre Produktionsskole også vil vise, hvad deres elever går og arbejder med. Man kan også besøge vandrerhjemmet Belægningen og få en rundvisning i en af Hvidovres mest unikke overnatningsmuligheder.

Der er fri entré til markedet og fri parkering i Avedørelejren. Markedet er arrangeret af Cirkusmuseet og Forstadsmuseet og er støttet af Hvidovre Kommune.

Man kan se et detaljeret program og få praktiske oplysninger på Cirkusmuseets hjemmeside www.cirkusmuseet.dk