20. oktober 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jul i mange lande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jul i mange lande
Vestegnen - 05. december 2017 kl. 07:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vallensbæk Koret afholder julekoncert i Helligtrekongers Kirke i Vallensbæk onsdag den 6. december kl. 19.30, hvor der er gratis adgang.

Koncerten har i år temaet »Jul i mange lande«.

Vallensbæk Koret, som har eksisteret i 24 år, er alsidigt og spænder fra danske og nordiske viser og sange til evergreens, filmmusik og popsange.

Vallensbæk Koret er et kor af pensionister, og man kalder sang og fællesskab i koret for »verdens bedste lykkepille«. Vallensbæk Koret afholder flere koncerter i løbet af sæsonen og deltager bl.a. i kortræf med andre kor fra Vestegnen, holder julekoncerter, samt deltager i flere arrangementer med Vallensbæk Musikskole.

Vallensbæk Koret holder af at være aktive, både i og udenfor lokalmiljøet, og er altid åbne for nye oplevelser og relationer, ud fra en betragtning om, at musik og sang kan være med til at styrke fællesskabsfølelsen, øge livsglæden, reducere stress samt forbedre kropsholdning og vejrtrækning.

Lige nu søger Vallensbæk Koret i øvrigt efter nye medlemmer. Man kan bare møde op til en af øve-eftermiddagene, der foregår på Vallensbæk Musikskole hver onsdag fra kl. 14.15 til 16.30.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk