19. januar 2019
Mette Juhl Foghmar er ny ledende oversygeplejerske på børne- og ungeafdelingen på Hvidovre Hospital, der er landets største.
Mette Juhl Foghmar er ny ledende oversygeplejerske på børne- og ungeafdelingen på Hvidovre Hospital, der er landets største.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Jeg er nysgerrig«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Jeg er nysgerrig«
Vestegnen - 11. juni 2018 kl. 15:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvidovre Hospitals børne- og ungeafdeling - der er landets største almene børneafdeling - har fået ny, ledende oversygeplejerske.

Det er den 47-årige Mette Juhl Foghmar.

Selve børne- og ungespecialet er nyt for hende, men hun kommer til afdelingen med kufferten fuld af ledelseserfaring:

»Jeg nåede at være sygeplejerske i to år, før jeg blev leder første gang, og siden har jeg haft lederstillinger på flere forskellige niveauer. Jeg vælger at se det som min fordel her i starten, at jeg ikke er filtret ind i det faglige, så jeg kan være nysgerrig og rykke noget på den måde, og der er mange stærke faglige kompetencer i afdelingen, som jeg kommer til at læne mig rigtig meget op af,« fortæller hun.

Nyt er også, at de pårørende formentlig kommer til at fylde endnu mere i Mette Juhl Foghmars arbejde end i hendes tidligere områder.

»Forældrene kender jo deres børn bedst og skal være deres stemme, og det ser jeg som en rigtig spændende udfordring, ligesom børneområdet har flere spændende sygeplejefaglige udfordringer og udviklingsområder. Samtidig er det helt bevidst, at jeg søger til Hvidovre, som jeg ser som et meget spændende hospital i udvikling,« fortæller Mette Juhl Foghmar.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk