27. september 2020
Jazz Child besøger Kulturhuset Birkelundgaard søndag den 9. august.
Jazz Child besøger Kulturhuset Birkelundgaard søndag den 9. august.
Foto: Markus Kluge
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazz med flere ansigter og store følelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz med flere ansigter og store følelser
Vestegnen - 05. august 2020 kl. 07:21

Kulturhuset Birkelundgaard i Albertslund glæder sig til at komme i gang igen efter sommerpausen og starter efterårets program søndag den 9. august kl. 13, hvor Jazz Child kommer på besøg i Birkelundladen på Damgårdsvej 25.

Publikum kan regne med en god og stemningsfuld oplevelse i selskab med Anne Sophie Smith Ingendahl og hendes band, som vil underholde med skønne gamle jazzstandarder. Desuden har hun egne jazznumre med, som spænder over både Bossa Nova, Jazz Pop og Swing.

Anne Sophie Smith Ingendahl har udviklet sig fra en skjult digter til en gennemført sangskriver, og har historier at fortælle og følelser at dele.

Det handler om at give, når Jazz Child optræder, og det er publikum det handler om. Bandet består af: Anne Sophie Smith Ingedahl: vokal, Lars Emil Riis Madsen: klaver, Tomas Raae: kontrabas, Michael Dalgas: trommer og Rasmus Kjærsgaard: saxofon.

Kulturhuset Birkelundgaard følger de retningslinjer, som sundhedsmyndighederne anbefaler, og det vil sige, at der er fortsat er begrænsede pladser i Birkelundladen. Der bliver god plads mellem stolene.

Man kan få flere oplysninger på hjemmesiden www.akbg.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?