23. januar 2019
Der er nu et bedre overblik over Ishøj Kommunes politikker. PR-foto
Der er nu et bedre overblik over Ishøj Kommunes politikker. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishøj skærper de politiske visioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishøj skærper de politiske visioner
Vestegnen - 18. august 2018 kl. 09:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu bliver det lettere for borgerne i Ishøj at få et samlet overblik over kommunens politiske visioner og ambitioner.

Ishøj Byråd har nemlig vedtaget seks politikker, som tilsammen beskriver de overordnede politiske retningslinjer for, hvordan kommunen skal arbejde med sine største velfærdsområder.

Arbejdet med at samle kommunens politikker i seks hovedområder udspringer af et politisk ønske om at få et mere samlet overblik.

Sidste år besluttede byrådet, at kommunens mange politiske styredokumenter skulle revideres og samles i et færre antal overordnede politikker.

- Vi kunne konstatere, at vi efterhånden havde over 20 forskellige politikker, hvoraf nogle var meget overordnede og andre meget konkrete. Vi vurderede derfor, at det var på tide, at vi forenklede og samlede det hele, og det har vi gjort nu med de seks hovedpolitikker, siger Ishøjs borgmester, Ole Bjørstorp.

Forud for vedtagelsen af de nye politikker er gået en lang proces, hvor byrådet har haft en livlig debat om de nye politikker.

Desuden har kommunen afholdt en række arrangementer for de personer og grupper, som bliver berørt af de forskellige politikker.

For eksempel har kommunens ansatte og borgere været inviteret til møder og workshops, hvor de har haft mulighed for at drøfte politikkerne og komme med indspark og ønsker.

- Det er både godt og vigtigt, at vi har haft borgere, foreninger og interesseorganisationer med i udviklingen af politikkerne. Det giver en bredere opbakning til de politiske retninger, som vi nu har stukket ud. Jeg tror, at det bliver en spændende proces, når vi nu skal i gang med at realisere de mange ambitioner, som ligger i politikkerne, siger Ole Bjørstorp.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk