15. juni 2021
Bluesfestival kommer til Viften i Rødovre.
Bluesfestival kommer til Viften i Rødovre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Internationale musikere deltager på bluesfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Internationale musikere deltager på bluesfestival
Vestegnen - 18. marts 2019 kl. 09:36

Den 22. marts er Viften i Rødovre vært for en helt unik bluesfestival, som byder på et nyt koncept for, hvordan en bluesfestival kan laves.

Det er for første gang muligt at opleve The Blues Train Festival. Viften er denne aften spækket med nationale og internationale bluesmusikere fra øverste skuffe.

Mik Schack er konferencier for festivalen og han kan også opleves med sit band Mik Schacks Juke Joint, der spiller udadvendt Delta Blues med en masse ramasjang, gang i den, rytme og godt humør.

Bandet består desuden af: Peter Nande (mundharpe), Jesper Theis (vokal/slideguitar), Mikko Peltola og et par gæsteoptrædener.

Man også opleve et af tidens fornemste blueskonstellationer Troels Jensen & Miriam Mandipira.

Troels Jensen er landets ukronede blueskonge med en historie der går helt tilbage til 1967, hvor han startede Delta Blues Band. Og lige siden har han dyrket den blues, han elsker så højt. I 2016 mødte han sangerinden Miriam Mandipira fra Zimbabwe som elsker blues lige så højt.

Til at runde aftenen af kommer Big Creek Slim Band feat. Miriam Mandipira.

Big Creek Slim tryllebinder sit publikum med sin rå og pågåenden stil.

Bandet består desuden af udadvendte mundharpe virtuos Peter Nande, dansk blues grand old man Troels Jensen på klaver og sang, samt en super stærk rytmegruppe bestående af Henrik Poulsen på bass, og finnen Mikko Peltola på trommer. Den fantastiske sangerinde Miriam Mandipira vil gæste scenen og synge nogle af sine sange samt duetter med Big Creek Slim.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?