14. maj 2021
Borgerforum for Fremtidens Brøndby Strand mødtes virtuelt for første gang.
Borgerforum for Fremtidens Brøndby Strand mødtes virtuelt for første gang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Input til fremtiden: Borgerforum samlet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Input til fremtiden: Borgerforum samlet
Vestegnen - 12. april 2021 kl. 16:22

Godt 35 engagerede borgere fra Brøndby Strand så forleden hinanden virtuelt i øjnene for første gang. De er nu konstitueret som Borgerforum for Fremtidens Brøndby Strand.

Opgaven for de frivillige kræfter er at give input og ideer til kommunens sekretariat for Fremtidens Brøndby Strand - og være med til at diskutere og give feedback på projektets mange dele. På programmet til borgerforums første møde var den vision og de fire fokusområder, som kommunalbestyrelsen arbejder med og skal beslutte til maj - og som borgerforum altså gav deres besyv med på.

Borgerforum supplerer de åbne borgermøder, som Fremtidens Brøndby Strand også afholder. Tanken med borgerforum er, at en mindre gruppe borgere kommer tættere på projektet og kan være med til at præge og inspirere til, hvad der skal ske.

Borgerforums medlemmer har selv ansøgt om at være en del af gruppen og bruger deres tid frivilligt. Gruppen tæller alt fra nytilflyttere, til borgere, der har boet i Brøndby Strand hele deres liv.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?