4. juni 2020
Vestegnens Politi er fredag til stede i Ishøj med en mobil politistation.
gallery icon

Se billedserie

Vestegnens Politi er fredag til stede i Ishøj med en mobil politistation.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen tegn på skud: Opsætter mobil politistation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen tegn på skud: Opsætter mobil politistation
Vestegnen - 10. januar 2020 kl. 10:43
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trods intensive undersøgelser har Vestegnens Politi ikke fundet tegn på, at der blev affyret skud i Ishøj torsdag aften.

Det er meldingen fredag formiddag. Der er heller ingen sigtede eller anholdte personer i sagen, som betød, at Vestegnens Politi var massivt til stede torsdag aften.

Selv om der ikke er blevet fundet patronhylstre eller andet, der indikerer skud, har Vestegnens Politi valgt at være i området med en mobil politistation, så borgerne har mulighed for at tale med politiet om hændelsen, og en eventuel bekymring og utryghed.

Desuden er der mulighed for at komme med oplysninger.

Den mobile politistation holder ved Gildbrovej 15.

arrow Læs også: Beboerne trætte af ballade, blå blink og utryghed
To anmeldelser om skud

Vestegnens Politi rykkede torsdag aften ud, efter to personer uafhængigt af hinanden havde anmeldt, at de havde hørt skud.

Vagtchef Torben Wittendorff fra Vestegnens Politi forklarede torsdag aften:
- Klokken 17.36 får vi en anmeldelse om skud. Det viser sig, at der har været en hændelse mellem to personer. Både anmelderen og et andet vidne oplyser, at der er blevet afgivet skud i den forbindelse. Vi har dog ikke på nuværende tidspunkt fundet dokumentation på, at det også er tilfældet, men vi går i øjeblikket ud fra, at det er tilfældet, oplyser vagtchefen.
Den ene af mændene er i forbindelse med hændelsen blevet ramt i hovedet på en eller anden måde, og er derfor kørt på hospitalet til tjek - eskorteret af politiet. Der er dog ikke tale om noget alvorligt.
Den anden mand er flygtet fra stedet, og ham leder Vestegnens Politi efter.
Vestegnens Politi var i løbet af aftenen massivt til stede og havde afspærret et større område ved Vildtbanevej og Gildbrovej.
Blandt andet blev politihunde sat ind for at søge efter spor.
- Vi vil være massivt til stede et stykke tid endnu. Vi skal have fundet ud af, hvad der er hoved og hale i det her, fortalte vagtchefen torsdag aften.
Vestegnens Politi opfordrer folk til at ringe, hvis de har set noget eller i øvrigt har oplysninger. Vestegnens Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

arrow Opdateret: Skyderi: Politiet var massivt til stede
10. januar 2020 kl. 06:05 Opdateret: kl. 08:57
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?