16. januar 2021
Lisbeth Pedersen modtog Hvidovre Kommunes Sundhedspris 2020 af borgmester Helle Adelborg.
Lisbeth Pedersen modtog Hvidovre Kommunes Sundhedspris 2020 af borgmester Helle Adelborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ildsjæl på cykel får sundhedspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ildsjæl på cykel får sundhedspris
Vestegnen - 03. december 2020 kl. 18:17

Lisbeth Pedersen fra Cyklistforbundets Brøndby-Hvidovre afdeling fik forleden overrakt Hvidovre Kommunes Sundhedspris 2020 ved en lille højtidelighed i kommunalbestyrelsens mødesal på Hvidovre Rådhus.

Turlederen i lokalafdelingen af Cyklistforbundet fik prisen for sit mangeårige engagement i cykel-sagen og for at have samlet andre om motion, frisk luft og fælles oplevelser til gavn for både sundhed og miljø.

Lisbeth Pedersen er desuden initiativtager og primus motor i forhold til de ugentlige mandagsture »Vi cykler sammen«, som udgår fra Hvidovre Sundhedscenter. Her kan alle, der har lyst, komme med på en cykeltur i lokalområdet - også selvom man har nogle fysiske skavanker og ikke bruger cyklen til daglig.

- Vi ved, at oplevelsen af fællesskab og kontakt med andre har stor betydning for vores sundhed, og din idé med at lave cykelture, hvor stort set alle kan være med, er rigtig god. Sundhed og bevægelse skal ikke kun være noget med løftede pegefingre og skånekost, sagde borgmester Helle Adelborg i sin tale til prismodtageren.

Hvidovre Kommunes Sundhedspris uddeles hvert andet år og gives til en, som har gjort - eller gør - en særlig sundhedsfremmende eller sygdomsforebyggende indsats for borgerne i Hvidovre Kommune.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?