24. maj 2019
Julelastbilen kommer igen i år til Vestegnen. Foto: Stina Felby Egerup
Julelastbilen kommer igen i år til Vestegnen. Foto: Stina Felby Egerup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikonisk lastbil spreder julestemning på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikonisk lastbil spreder julestemning på Vestegnen
Vestegnen - 16. december 2018 kl. 07:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rensdyr, bjældeklang, brunkager og oplyste Coca-Cola julelastbiler. Dét er for mange indbegrebet af julen. Og ligesom sidste år kommer Coca-Cola julelastbilen forbi Vestegnen.

Sidste år var det første gang i seks år, at bilen tog en tur forbi Danmark.

- For mange danskere er Coca-Cola en vigtig del af julen, og julelastbilen bringer glæde og skønne minder frem for danskere i alle aldre. Det var fantastisk at se danskerne strømme til julelastbilen sidste år. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at julelastbilen igen i år skulle ud på tur med friske forsyninger, fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Som noget nyt i år kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis man til gengæld donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpens velgørende arbejde denne jul.

- Vi oplevede sidste år, at mange udtrykte ønske om at købe merchandise ved julelastbilen. Det vil vi gerne imødekomme, men samtidig vil vi gerne gøre noget godt for de familier, som har det ekstra hårdt i julen. Derfor introducerer vi i år en miniatureudgave af julelastbilen, som man kan få med hjem mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp. På den måde forventer vi at kunne indsamle 250.000 kroner, der ubeskåret går til at hjælpe økonomisk trængte børnefamilier, så de får mulighed for at holde jul med børnene, siger Peter Hædersdal.

Man kan opleve julelastbilen på Vestegnen følgende to datoer:

Ishøj: Onsdag den 19. december mellem klokken 13 og 19 ved Bilka på Ishøj Lille Torv 1.

Greve: Lørdag den 22. december mellem klokken 11 og 17 ved Bilka på Over Bølgen 1.