19. december 2018
Coca-Colas julelastbil besøger Vestegnen i november og december. PR-foto
Coca-Colas julelastbil besøger Vestegnen i november og december. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikonisk julelastbil kommer til Danmark for første gang i seks år: Her besøger den Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikonisk julelastbil kommer til Danmark for første gang i seks år: Her besøger den Vestegnen
Opdateret 13. november 2017 kl. 16:04
Vestegnen - 13. november 2017 kl. 11:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang i seks år kommer den ikoniske Coca-Cola julelastbil igen til Danmark for at sprede juleglæde. Den kommer også til Vestegnen. Ishøj, Rødovre, Hundige og Karlslunde er blandt de udvalgte steder, som den verdenskendte rød-hvide julelastbil besøger på sin vej gennem Danmark.

På udvalgte dage kommer den til byerne, hvor alle inviteres til at komme og nyde iskold Coca-Cola i et hyggeligt og nostalgisk juleunivers.

Coca-Cola har altid været tæt forbundet med julen, og det var The Coca-Cola Company, der tilbage i 1931 opfandt julemanden i den skikkelse, som vi kender i dag. Lige siden har julens farve været rød, og det er for manges vedkommende først rigtig jul, når de ikoniske røde Coca-Cola lastbiler kører gennem snelandskabet på tv-skærme og biograflærreder i den legendariske julereklame.

Nu bliver det muligt at opleve den rød-hvide julelastbil i det danske vinterlandskab, når det nostalgiske juleikon besøger fire steder på Vestegnen og 26 andre steder rundt om i landet for at sprede glæde og god stemning. Hos Coca-Cola Danmark glæder man sig over, at man igen kan sende julelastbilen ud på de danske vinterveje.

»Julen er højtid for Coca-Cola, og julelastbilen er for mange danskere lige så stor en del af julen som rensdyr, bjældeklang og julemandens kane. Derfor er vi meget glade for, at vi igen i år kan køre rundt til danskerne med julelastbilen, der bringer nostalgi og skønne juleminder frem hos rigtig mange mennesker. Vi håber, at rigtig mange vil kigge forbi, når julelastbilen åbner for et magisk juleunivers,« siger Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Når den oplyste julelastbil ankommer, vil der naturligvis blive serveret iskold Coca-Cola til dem, som kommer forbi. Lastbilen vil også blive åbnet, så alle kan opleve det rød-hvide Coca-Cola juleunivers, og man kan tage billeder og selfies i julemandens kane.

Den ikoniske julelastbil besøgte også Danmark tilbage i 2011. Julelastbilen optrådte første gang i en tv-reklame i 1995. Sidenhen er der produceret flere tv-reklamer med julelastbilen, og i dag forbinder mennesker verden over Coca-Cola julereklamerne med startskuddet på juletiden.

Her kommer Coca-Colas julelastbil:

Ishøj: 17. november fra 14-20 ved Bilka

Hundige: 15. december fra 14-20 ved Bilka

Karlslunde: 21. december fra 06-08 ved 7-Eleven (Shell) ved Karlslunde Rasteplads Øst.

Rødovre: 20. december fra 12-18 ved Meny i Rødovre Centrum

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk