5. december 2020
Velkommen 2016.
Velkommen 2016.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvordan skal dit 2016 være?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvordan skal dit 2016 være?
Vestegnen - 05. januar 2016 kl. 07:18
Af af www.birgitte-b.dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen.

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Så blev det efterår

Siden jeg sidst skrev her i avisen, har det både været jul, nytår og nu i morgen, Hellig 3 Konger. Jeg håber, at I alle har haft nogle dejlige helligdage og er kommet godt ind i det nye år. Selv har jeg holdt både jul og nytår på Vestegnen og har nydt ikke at skulle bevæge mig over de store afstande i år.

Nu er det 2016. Lad os lige smage på det. Et helt nyt og blankt år, som ligger foran os. Som helt sikkert kommer til at gå rigtig stærkt, i hvert fald for de fleste af os over 30 år. For os er det ofte, som om tiden bare flyver afsted. Til gengæld ved jeg, at den går meget langsomt for alle under 12 år. For dem er der nemlig mindst 100 år til sommerferien.

Endnu ved jeg ikke, hvad mit 2016 skal gå med. Jo lidt er selvfølgelig planlagt, men der er ikke nogle store beslutninger i vente. Måske er du som læser mere planlagt. Eller måske har du drømme og ønsker, som du gerne vil have går i opfyldelse netop i år.

Jeg bliver altid sådan lidt skræmt over tanken om et helt nyt år. Man har 365 dage foran sig og for nogle en helt exceptionel mulighed for at forme livet helt selv. I nogen udstrækning altså. Det kan godt virke lidt overvældende på mig, når jeg tænker efter.

For andre mennesker er et helt nyt år ikke det store. Hverdagen tager over og nytåret, med tilhørende slankekur, rygestop og mere motion, er hurtigt glemt. Allerede nu er de fleste jo godt i gang med arbejde, skole eller uddannelse. De gode intentioner bliver skubbet i baggrunden og den ene dag tager den anden.

Hvad I end propper i jeres nye år, jeres eget 2016, så håber jeg det bliver lige som I gerne vil have det. Jeg håber også, at I husker nærværet og at I sætter pris på hverdagens små begivenheder. De små ting, som i virkeligheden betyder så uendelig meget for mange af os. Vestegnen byder på mange muligheder for at nyde nuet og skabe rammerne om et godt liv. Det er bare at gribe det og få det bedste ud af det. Det er jo det, vi fylder i rammerne og selv er med til at skabe, som vi husker. Lige det, der gør vores 2016 til et helt specielt år.

Godt nytår til jer alle - og glædelig 2016.

arrow Livet på Vestegnen: Det roder
06. september 2020 kl. 06:53 Opdateret: kl. 16:57
arrow Livet på Vestegnen: Ferien er forbi
15. august 2020 kl. 06:53 Opdateret: kl. 14:10
arrow Livet på Vestegnen; Foråret er ikke i corona-karantæne
31. maj 2020 kl. 06:53 Opdateret: kl. 09:17
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?