7. august 2020
Vestegnen har meget at byde på.
Vestegnen har meget at byde på.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad skal du se på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad skal du se på Vestegnen
Vestegnen - 05. marts 2016 kl. 08:03
Af www.birgitte-b.dk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen.

arrow Læs også: Livet på Vestegnen; Foråret er ikke i corona-karantæne

Sidste år fik jeg en mail fra en kvinde, der hedder Dorthe. Hun skulle have besøg af familien fra Jylland og Fyn. De plejede at besøge hinanden hvert år og nu skulle de komme til Dorthe. Hun ville gerne vise familien Vestegnen, i stedet for at tage dem ind til København, men var usikker på, hvad der var at se herude. Jeg sendte hende en masse eksempler på aktiviteter, som de kunne lave sammen og steder de kunne besøge. Jeg er ret sikker på, at de havde en god oplevelse med de lokale aktiviteter.

Faktisk kunne jeg bare have sendt Dorthe i retning af Visit Vestegnens hjemmeside for at søge inspiration til hendes familiebesøg. Den er nemlig fyldt med gode idéer til, hvad man kan bruge tiden på Vestegnen til. Der er flere gode forslag til alle årstider. Og samtidig kan vi alle blive klogere på vores område. Jeg vidste f.eks. ikke, at skøjtebaner er en del af aktiviteterne i området. Eller hvor jeg kunne finde teater, legeland eller et koldkrigs-center på Vestvolden.

Visit Vestegnen er her i januar måned udkommet med en ny brochure. Du kan også besøge deres hjemmeside www.visitvestegnen.dk

I brochuren (og på hjemmesiden) er der virkelig mange gode forslag til alle mulige aktiviteter. Brochuren og hjemmesiden er tænkt som en guide til både os lokale og til turister - med formålet at inspirere til gode oplevelser på Vestegnen.

Så måske har du brug for inspiration til nye turmål eller måske er du nysgerrig på dit eget område? Leder du efter oplevelser i natur og i kultur, eller måske efter et sted, hvor du kan lære mere om Vestegnens lokalhistorie - så kan Visit Vestegnen hjælpe. Der er også inspiration til overnatningsmuligheder og lokale spisesteder - og der er idéer til oplevelser i naturen, både i skov og på stranden, plus forslag til cykel- og vandreture. Der er virkelig et stort og bredt udvalg med gode idéer til, hvad der er at se og lave på Vestegnen.

Klik ind på hjemmesiden eller få brochuren på Ishøj Turistbureau (måske har dit lokale bibliotek den endda også) - og find inspiration til næste gang du skal have gæster. Eller måske finder du inspiration til nye aktiviteter, du selv kan lave. Alene eller med familien.

Vestegnen har nemlig meget mere at byde på end de fleste ved. Det er jeg også ret sikker på, jeg har skrevet et par gange i mine andre indlæg. God fornøjelse derude.

arrow Livet på Vestegnen: Støt lokalt
19. maj 2020 kl. 06:43 Opdateret: kl. 06:38
arrow Livet på Vestegnen: Få gode klimavaner
05. april 2020 kl. 07:12 Opdateret: kl. 16:02
arrow Livet på Vestegnen: Lokalområder i forandring
18. januar 2020 kl. 06:57 Opdateret: kl. 14:41
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?