11. december 2019
Går det efter planen vil der blive taget første spadestik til det nye neurorehabiliteringshus på Rigshospitalet Glostrup omkring årsskiftet.
Går det efter planen vil der blive taget første spadestik til det nye neurorehabiliteringshus på Rigshospitalet Glostrup omkring årsskiftet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hus til behandling og genoptræning: Tættere på spadestik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hus til behandling og genoptræning: Tættere på spadestik
Vestegnen - 22. juli 2019 kl. 11:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arbejdet med at finde de entreprenører, der skal stå for byggeriet af Rigshospitalets nye neurorehabiliteringshus i Glostrup, er i fuld gang. Planen er, at det første spadestik tages omkring årsskiftet.

Det nye neurorehabiliteringshus i Glostrup skal samle højt specialiseret behandling og genoptræning af mennesker med skade på hjerne og rygmarv. Det nye hus får unikke rammer for behandling og genoptræning af begge patientgrupper.

Byggeriet af neurorehabliteringshuset er nu gået ind i udbudsfasen med prækvalifikationen.

- Lige nu er vi i gang med prækvalifikation. Her har entreprenørerne mulighed for at se projektmaterialet og stille os spørgsmål, så de kan finde ud af, om de vil byde på opgaven. Vi skal samtidig sikre os, at entreprenørerne lever op til de kriterier, vi har sat op for byggeriet, forklarer centerdirektør for servicecentret Morten Christiansson.

Forventningen er, at udbudsfasen vil vare det meste af 2019, og at der i slutningen af året vil være fundet de entreprenører, der skal bygge det nye neurorehabiliteringshus i Glostrup.

- Hvis alt går efter planen, kan vi stikke en spade i jorden lige omkring årsskiftet, siger Morten Christiansson.

Det er Klinik for Rygmarvsskader og Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering / Traumatisk Hjerneskade, der skal flytte ind i bygningen, når den står klar. Neurorehabliteringshuset vil dække hele Østdanmark.