16. juni 2021
Anne Axholm tiltræder stillingen som kommunikationschef for Arken den 17. maj. PR-foto
Anne Axholm tiltræder stillingen som kommunikationschef for Arken den 17. maj. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hun skal få kunsten ud til flere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun skal få kunsten ud til flere
Vestegnen - 11. maj 2021 kl. 09:53

I denne måned sætter en ny kommunikationschef sig i stolen på kunstmuseet Arken i Ishøj. Anne Axholm skal fremadrettet stå i spidsen for museets kommunikationsindsats og voksende medlemsklub.

Anne Axholm har mange års erfaring som leder og kommunikatør i bagagen.

Hun kommer fra en stilling som mediechef hos Aller Media, hvor hun også har været chefredaktør for modemagasinet IN, og så har hun i en årrække haft eget PR-bureau.

Tidligere har Anne Axholm også haft posten som kultur- og livsstilsredaktør på Børsen - hvor hun grundlagde Børsens livsstilsmagasin Pleasure, haft sin gang på Christiansborg som journalist og medierådgiver samt været kommunikationschef for bl.a. Dansk Mode & Textil.

Arkens direktør Christian Gether ser frem til samarbejdet:

- Ansættelsen af Anne Axholm som ny kommunikationschef ligger helt i tråd med Arkens vision om at sætte den besøgende i centrum og at løfte indsatsen for at få kunsten ud til endnu flere.

Om den nye post som kommunikationschef for Arken siger Anne Axholm:

- Arken udfylder en helt særlig og vigtig rolle i det danske kulturliv og samfund med museets kunstneriske mod og spejl af samtiden. Jeg glæder mig til at bidrage til det gode arbejde med at få udstillinger og forskning ud til et endnu større publikum - i tæt samarbejde med dygtige kolleger og samarbejdspartnere.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?