21. januar 2019
Indehaver Rikke Tilma står bag den nye butik »Dit og Mit til børn« i Karlslunde. Her sammen med to af sine tre børn.
Indehaver Rikke Tilma står bag den nye butik »Dit og Mit til børn« i Karlslunde. Her sammen med to af sine tre børn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hun er mor til tre: Udvikler nyt koncept til brugte ting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun er mor til tre: Udvikler nyt koncept til brugte ting
Vestegnen - 10. januar 2018 kl. 11:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kender det som børneforældre godt:

Børnene er vokset ud af tøjet, de er allerede efter nytår blevet trætte af det legetøj, de fik i julegave eller man har ikke længere brug for den autostol, man i sin tid købte i dyre domme. Og så opstår besværet med, hvor man eventuelt kan sælge tingene.

Den virkelighed har Rikke Tilma fra Karlslunde brugt til at skabe en ny, sjov og bæredygtig måde, hvor man kan give det, man ikke længere har brug for, videre til andre. Og samtidig gøre en god handel.

Søndag den 14. januar kl. 10 åbner butikken »Dit og Mit til børn« på Karlsunde Parkvej 13 i Karlsunde Stationscenter, hvor alle er velkomne. Her vil indehaver og mor til tre, Rikke Tilma, byde velkommen til sin nye butik. Hendes mål er at skabe et fællesskab omkring salg af brugt kvalitetsbørnetøj, -legetøj og -udstyr til børn. Der er typisk tale om de produkter, som børnene vokser fra, og som familien derfor vil sælge igen.

Hos »Dit & Mit til børn« slipper kunderne for besværet med annoncering, logistikken og forhandlingen om prisen. Her kan de nøjes med at leje en reol for en begrænset periode, og så hjælper butikken med at sælge tingene. Kunderne kan så herefter online følge med i, hvordan det går med salget af produkterne.

»Som mor til tre børn har jeg en naturlig interesse for børnetøj, legetøj og udstyr, der hører til. Jeg går selv op i at købe tøj, legetøj og udstyr af høj kvalitet til mine børn, og jeg har manglet en enkel og bæredygtig måde til at komme af med de brugte ting, som børnene vokser fra,« fortæller indehaver Rikke Tilma.

»Man kan godt sælge ting på nettet, men det kræver en del tid og besvær, og ofte kan det ikke betale sig at sælge et stykke tøj til fx en halvtredser, så det havner måske i skraldespanden, hvilket er skidt for miljøet. Tid er en mangelvare for børnefamilier - det ved jeg alt om. Med en far, som er kræmmer, har jeg været med til mange kræmmermarkeder hele mit liv, og jeg ved, hvad der skal til for at præsentere varerne på bedste vis - noget jeg forventer at få stor gavn af i min butik,« fortæller Rikke Tilma.

Personlig service betyder utroligt meget for Rikke og er noget, som hun vil vægte meget højt i sin butik. Rikke har en baggrund som sygeplejerske, hvor hun igennem mange år har ydet en god, grundig og omhyggelig service til alle typer af mennesker og i alle typer situationer. Hun betragter det som sin fornemmeste opgave at gøre sit yderste for at skabe en behagelig og hyggelig oplevelse - for både børn og voksne, når de kommer for at købe varer i butikken eller ønsker at leje en reol.

Man kan læse mere på www.ditogmittilborn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk