20. oktober 2019
Holmene kommer til debat på Folkemødet.
Holmene kommer til debat på Folkemødet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holmene til debat på Folkemødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holmene til debat på Folkemødet
Vestegnen - 09. juni 2019 kl. 15:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På torsdag går Folkemødet på Bornholm i gang, og der er lagt op til fire dage i Allinge spækket med debatter om alverdens emner, som alle på hver sin måde handler om udviklingen af det danske samfund.

Hvidovre Kommune sætter Holmene på plakaten til Folkemødet, og borgmester Helle Adelborg skal sammen med Michael Juhler, vice president i Chr. Hansen, og Anette Steenberg, investeringsdirektør i Copenhagen Capacity, drøfte Holmene i Kommunernes Landsforenings telt torsdag 13. juni klokken 13.

Temaet for paneldebatten er, hvordan Holmenes ambitiøse rammer kan bidrage til at tiltrække og inspirere bæredygtige virksomheder - både danske og internationale og sætte mere kraft på den grønne omstilling.

Der er lagt op til 45 minutter med fuld fokus på Holmene, og hvordan området kan blive fremtidens erhvervsområde. Debatten styres af DR2 Deadline-værten Jacob Rosenkrands.

Hvidovres borgmester Helle Adelborg ser frem til folkemøde-debatten om Holmene.

- Det er nu cirka fem måneder siden, at vi offentliggjorde vores vision for Holmene. Omverdenen har taget rigtig godt imod Holmene, og jeg ser frem til, at deltagerne på Folkemødet får en mulighed for at høre mere om Holmene, og får et indblik i hvordan vi aktuelt arbejder med visionen. Samtidig glæder jeg mig til at høre, hvordan Michael Juhler fra Chr. Hansen, og Anette Steenberg fra Copenhagen Capacity, ser på udviklingen af Holmene, siger Helle Adelborg, der samtidig opfordrer de Hvidovre-borgere, som skal af sted til Folkemødet til at komme og overvære debatten.

Det er 9. gang, at Folkemødet i Allinge finder sted. Den officielle åbning er torsdag 13. juni klokken 11.30 og herefter går debatterne i gang klokken 13. Og her er Hvidovre Kommunes debat om Holmene altså blandt de første.