18. december 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Hold om mig«-stjerne kommer med sans for humor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Hold om mig«-stjerne kommer med sans for humor
Vestegnen - 09. marts 2018 kl. 07:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Husker du hittet »Hold om mig«?

Så bør du lægge vejen forbi Ishøj Kultur Café den 14. marts kl. 19.30, hvor Henning Strube og Pete Repete giver koncert

Henrik Strube har i 40 år været en markant frontfigur på den danske musikscene. Som guitarist og komponist var han med til at gøre Røde Mor til et af landets topnavne (Fik en Æresgrammy i 2006), og som sangskriver og solist toppede hans Billy Cross-producerede album på 1980'ernes hitlister.

Det er hittet »Hold om mig«, som indtil nu er Henrik Strubes største hit, ikke bare i Danmark, men i hele Norden. Særligt i vennerne Björn Afzelius og Mikaels Wiehes versioner.

Senere har Strubes sans for humor, sprog og historier underholdt et stort publikum ved de tilbagevendende historiefortællershows på blandt andet Bremen Teater i København.

Publikum kan forvente et underholdende gensyn med Henrik Strube, når han besøger Ishøj sammen med en af landets bedste keyboardspillere Peter Repete, der har spillet med både Big Fat Snake, Malurt, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen.

Hidtil har koncerterne med Strube og Repete vakt stor begejstring på andre spillesteder:

»Det var en fantastisk koncert fyldt med humor, alvor, glæde. Henrik er en storartet fortæller, sangskriver og musiker. Peter tryllebandt os med fantastisk spil på tangenterne. Tilsammen leverede de en uforglemmelig aften til os alle sammen,« fortæller Dina Blomstand fra Cafe Tankefryd i Brande, hvor de tidligere har spillet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk