31. maj 2020
Vestegnens Politi vil gerne have oplysninger om braget på Frydendalsvej i Vallensbæk.
Vestegnens Politi vil gerne have oplysninger om braget på Frydendalsvej i Vallensbæk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Højt brag i villakvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højt brag i villakvarter
Vestegnen - 02. november 2019 kl. 08:07
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi vil gerne tale med borgere, som har set eller hørt noget i forbindelse med, at en affaldscontainer fredag aften sprang i luften på Frydendalsvej i Vallensbæk.

Politiet fik meldingen fredag aften klokken 21.53 og rykkede massivt ud. Et område blev afspærret, mens stedet blev undersøgt.

Lørdag morgen oplyser vagtchef ved Vestegnens Politi, Lise Jensen at man har haft teknikere på stedet. De vurderer, at affaldscontaineren blev sprunget i luften af kraftigt fyrværkeri som et kanonslag eller en krysantemumbombe.

Foruden at rasere affaldscontaineren, så blev der også knust et vindue til et hus og en bilrude ved sprængningen. Braget var så højt, at det kunne høres over en stor del af Vallensbæk Strand, og også i Ishøj blev det bemærket.

Ingen personer kom til skade.
- Vi kan ikke på nuværende tidspunkt sige noget om hvorfor det her er sket. Det skal vores efterforskning vise, siger Lise Jensen.

Det er med andre ord helt åbent, om det var grove drengestreger eller rettet mod en person.

Hvis man har oplysninger, eller har bemærket noget fredag aften, kan Vestegnens Politi kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?