18. december 2017
En 79-årig cyklist fra Rødovre blev søndag dræbt, da en lastbil svingede til højre på Roskildevej i Rødovre. Foto: : Bjørn Nielsen, www.bpln.dk
gallery icon

Se billedserie

En 79-årig cyklist fra Rødovre blev søndag dræbt, da en lastbil svingede til højre på Roskildevej i Rødovre. Foto: : Bjørn Nielsen, www.bpln.dk
Foto: Bjorn Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Højresvingsulykke: 79-årig cyklist dræbt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højresvingsulykke: 79-årig cyklist dræbt
Vestegnen - 12. juni 2017 kl. 14:16
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ældre mand fra Rødovre mistede livet, da lastbil drejede til højre ind over cykelstien på Roskildevej.

Det var en 79-årig mand fra Rødovre, som søndag på tragisk vis mistede livet i det, som ligner en »klassisk« højresvingsulykke.

Den 79-årig mand kom cyklende på cykelstien på Roskildevej, tæt på Tårnvej i Rødovre. En lastbil med en 42-årig mand bag rattet, svingede til højre for at komme ind på en benzinstation, og den 79-årige mand kom ind under lastbilen, og blev trukket et stykke af lastbilen.

Vestegnens Politi, Hovedstadens Beredskab og ambulance blev alarmeret søndag kl. 12.30, og selv om udrykningen kom hurtigt frem, stod mandens liv ikke til at redde.

Også en bilinspektør blev tilkaldt for at foretage en nærmere undersøgelse af den tragiske ulykke.

Den foreløbige teori er, at den 42-årige lastbilchauffør ganske enkelt har overset den 79-årige cyklist, og derfor har foretaget sit højresving ind over cykelstien.

Den 42-årige mand er foreløbig blevet sigtet for overtrædelse af færdselsloven, oplyser Vestegnens Politi. Undersøgelser og vidneafhøringer vil senere vise, om sigtelsen udvides. I følge Vestegnens Politi var spiritus eller andet ikke involveret i ulykken.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk