21. oktober 2019
Julie inviterer inden for til julekoncert i Viften i Rødovre lørdag den 8. december.
Julie inviterer inden for til julekoncert i Viften i Rødovre lørdag den 8. december.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjertevarm musikoplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjertevarm musikoplevelse
Vestegnen - 06. december 2018 kl. 07:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

December er kendt for sin travlhed. Får vi købt alle de gaver vi skal? Får vi stegen ud af ovnen til tiden? Og kommer vi i tøjet inden alle gæsterne banker på døren? Der er uden tvivl run på.

Men mest af alt er december en måned, der er forbundet med en ekstrem hygge og varme, når vi er sammen med vores nærmeste, synger julesange, bager vaniljekranse i køkkenet, og klippeklistrer julepynt til juletræet.

Denne hyggelige julestemning kan man få at mærke, når Julie lørdag den 8. december byder indenfor til julekoncert i Viften i Rødovre.

Det bliver en intim og vokalbaseret koncert, akkompagneret af Julies dygtige orkester og korsanger, hvor varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden er kernen. I løbet af aftenen synger Julie julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde. Derudover spilles der også en række knap så kendte, men utrolig smukke julesange, blandt andet hendes nye julesingle »Nordstjernen«.

For Julie er julen, som for mange andre, særlig betydningsfuld. Det er en tid, hvor næstekærlighed, hjertevarme, og familien er i højsædet, og derfor har Julie også længe drømt om at lave denne julekoncert. Der er tale om en aften, hvor Julie gennem hendes nærvær og gennem musikken vil skabe en stemningsfuld ramme omkring julen. Publikum inviteres helt tæt på, når der er lagt på til personlige historier, nærhed og en julerød tråd, der skal sprede den helt rette julestemning og få alle i et dejligt julehumør.