18. oktober 2021
Gravemaskinerne var i aktion til fastelavn i Glostrup, hvor man til daglig er ved at anlægge letbanen.
Gravemaskinerne var i aktion til fastelavn i Glostrup, hvor man til daglig er ved at anlægge letbanen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herlig video: Gravemaskiner slår katten af tønden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herlig video: Gravemaskiner slår katten af tønden
Vestegnen - 15. februar 2021 kl. 06:41

Der er også blevet fejret fastelavn på letbanebyggeriet - vel at mærke af den seje slags, hvor der ikke skal slås mange gange, før tønden er smadret. Det var en af landets dygtigste graveførere garant for.

Hos Hovedstadens Letbane er man stolte af at have en masse dygtige folk til at arbejde på letbaneprojektet. Ude på byggepladserne i Glostrup kan man fx være så heldig at støde på graveføreren Per Ovesen fra entreprenørvirksomheden Per Aarsleff, og han er ikke en helt almindelig gravefører. Han har nemlig deltaget i Europamesterskaberne i gravemaskiner flere gange og tilmed også vundet sølv ved Danmarksmesterskaberne to gange.

I anledning af fastelavn fik Per derfor mulighed for at vise, hvad han kan.

Artiklen fortsætter under videoen

I en video, som Hovedstadens Letbane har skudt, kan man se, hvordan Per Ovesen blandt andet fylder en fastelavnstønde med guf og smadrer den, som traditionen foreskriver.

Derudover er fastelavnsbolletrenden også nået til Glostrup, og da kaffe naturligvis hører med til kage, kan man også se, hvordan Per og hans kollega, der tilmed også hedder Per, hælder kaffe op i en letbanekop og serverer en fastelavnsbolle til en tredje kollega - alt imens de begge sidder i gravemaskinerne.

Rejser du til udlandet i år?