13. juli 2020
Har man en sovepose, liggeunderlag, regntøj eller sporttaske, man kan undvære til de hjemløse, så kan man skrive til david@forening.dk
gallery icon

Se billedserie

Har man en sovepose, liggeunderlag, regntøj eller sporttaske, man kan undvære til de hjemløse, så kan man skrive til david@forening.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har du en sovepose?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har du en sovepose?
Vestegnen - 03. oktober 2019 kl. 06:42
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den frivillige forening Vi-gør.dk, der har base i Glostrup, efterlyser soveposer, liggeunderlag, regntøj og sportstasker til hjemløse.

arrow Læs også: Så mange er hjemløse

Med jævne mellemrum fylder de frivillige i Vi-gør.dk bilen og kører rundt til hjemløse, der har behov for hjælp. Både på Vestegnen og i København.

- Der er også hjemløse på Vestegnen, men der er ikke på samme måde som i København steder, hvor de hjemløse samles. Vi kører også rundt på Vestegnen, og når vi møder hjemløse, så får de et tilbud om hjælp, fortæller David Meier fra Glostrup, der står i spidsen for Vi-gør.dk

Lige nu har den frivillige forening brug for soveposer, liggeunderlag, regntøj og sportstasker, som man meget gerne tager imod. I løbet af vinterperioden tager de frivillige så ud til de hjemløse med lidt mad og kaffe, og deler samtidig ud af de ting, der er samlet ind.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, der har soveposer, liggeunderlag, regntøj og sportstasker, som de kan undvære. De skal naturligvis være i ordentlig og brugbar stand. Vi kommer ud og henter på Vestegnen, fortæller David Meier.

Har man en sovepose, liggeunderlag, regntøj eller sporttaske, man kan undvære til de hjemløse, så er det bare om at skrive til david@forening.dk

Hjælp i flere år

Vi-gør.dk blev oprettet i 2013. Udgangspunktet var at afholde en juleaften i Glostrup for børnefamilier, der ikke havde råd.

Det var en kæmpe succes. Derefter begyndte Vi-gør.dk vi at hjælpe de hjemløse samt at arrangere en sommerfest for børnefamilier, der ikke havde mulighed for oplevelser i sommerferien. Det er initiativer, der er fortsat - og med stor deltagelse og opbakning. Foreningen afholder stadig juleaften for børnefamilier der ikke har råd, skal sidde alene eller på anden måde har brug for det. Det er en traditionel juleaften, hvor de frivillige sørger for klassisk julebord, gaver til børnene mm.

Foreningens største arrangement er en sommerfest for børnefamilier, der ikke har mulighed for oplevelser i sommerferien.

Alle i foreningen Vi-gør.dk arbejder gratis. Det betyder at alle penge går til arbejdet med at hjælpe udsatte.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?