24. januar 2019
Brøndby Kommune har ansat yderligere en jobkonsulent, der har fokus på at få langtidsledige på kontanthjælp ud på arbejdsmarkedet.
Brøndby Kommune har ansat yderligere en jobkonsulent, der har fokus på at få langtidsledige på kontanthjælp ud på arbejdsmarkedet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndholdt indsats: Flere ledige skal i job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndholdt indsats: Flere ledige skal i job
Vestegnen - 10. januar 2018 kl. 07:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har vist sig, at en ekstra og håndholdt indsats betaler sig for at få ledige i job. Derfor investerer Brøndby Kommune nu i området og ansætter endnu en jobkonsulent, der skal hjælpe langtidsledige kontanthjælpsmodtagere ud på arbejdsmarkedet.

Erfaringen viser, at en mere intensiv indsats betaler sig, når det handler om at få ledige Brøndby-borgere i arbejde. Gennem 2016 og 2017 har to jobkonsulenter, der har færre sager end de øvrige i afdelingen, haft succes med at få forsikrede ledige med mere end et halvt års ledighed i arbejde. Ved at give disse borgere en mere intensiv vejledning, har det vist sig, at man kan hjælpe flere ud på arbejdsmarkedet.

Nu er det politisk besluttet at ansætte yderligere en jobkonsulent til den særlige intensive indsats. Den nye medarbejder skal have fokus på at hjælpe de cirka 400 personer i Brøndby i arbejde, der er langtidsledige jobparate kontanthjælpsmodtagere.

Den ekstra medarbejder finansieres ved de forventede besparelser på udgifterne til kontanthjælp.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk