5. juni 2020
Ishøj-sprængstof 03
gallery icon

Se billedserie

Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndgranat sprængt: Politiet massivt til stede sammen med bomberyddere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndgranat sprængt: Politiet massivt til stede sammen med bomberyddere
Vestegnen - 23. marts 2020 kl. 19:34
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken 20.25 lød der et brag fra området ved Ishøj Søvej, da bomberyddere sprængte en håndgranat væk, som tidligere mandag aften blev fundet i området.

Det var en borger, der klokken 17.20 kontaktede Vestegnens Politi, fordi vedkommende havde set en blombelignende genstand.

Vestegnens Politi rykkede til stedet og var mandag aften massivt til stede i et område ved Ishøj Søvej. Samtidig er sprængstofeksperter fra EOD tilkaldt.

Sprængstofeksperterne undersøgte genstanden, som efter alt at dømnme var en håndgranat.

Et område blev afspærret i forbindelse med politiets og bomberyddernes arbejde.

Vestegnens Politi oplyser, at der angiveligt var tale om en håndgranat, og EOD besluttede, at genstanden skulle sprænges væk på stedet, fordi det var det sikreste. Området blev afspærret, og S-togs trafikken var kortvarigt indstillet af sikkerhedsmæssige årsager.

Klokken 20.25 lød der dog et brag over Ishøj, da genstanden blev sprængt væk i en kontrolleret sprængning.

Alt er gået efter planen, er meldingen fra Vestegnens Politi, der også fortæller, at afspærringerne i området vil blive fjernet inden for en time til halvanden.

Vestegnens Politi vil nu gå området igennem med blandt andet politihunde for at sikre tekniske spor. Desuden skal der ske tekniske undersøgelser af den bombelignende genstand, som sandsynligvis var en håndgranat.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?