27. september 2020
?Korssting er spild af tid? - eller er det nu også det? Broderi af Bettina Andersen.
gallery icon

Se billedserie

?Korssting er spild af tid? - eller er det nu også det? Broderi af Bettina Andersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndarbejdssysler i det fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndarbejdssysler i det fri
Vestegnen - 09. august 2020 kl. 13:21

Hvis man synes, at det kunne være hyggeligt at mødes med andre håndarbejdsentusiaster, så kan man komme til åben håndarbejdscafé onsdag den 12. august kl. 17-19.30 på Greve Museum og lade snakken gå henover håndarbejdet.

Hvis vejret er til det, bliver det i det fri i den smukke museumshave, og ellers vil museets hyggelige café danne rammerne om arrangementet.

Man kan tage sit eget håndarbejde med og komme og nyde det gode selskab, få inspiration og måske også et par gode råd fra de andre deltagere. Det er gratis at deltage i caféen, når entréen til museet er betalt.

Det er ikke uden grund, at Greve Museum sætter fokus på håndarbejde. Denne aften kan man benytte anledningen til at finde inspiration blandt de udstillede broderier i hele to udstillinger på museet. Udover museets smukke gamle hedebobroderier i de faste udstillinger, så kan man lige nu også opleve særudstillingen "Hedebosyning - en verden af variationer" med traditionelle hedebosyninger, og udstillingen "Edderbroderemig" med flotte, sjove og finurlige protestbroderier.

Lige nu har museet endnu en håndarbejdsudstilling på tegnebrættet, hvor coronakrisen kommer til at være omdrejningspunkt for alle de udstillede tekstile værker. Man kan stadig nå at deltage med sit tekstile håndarbejde på denne udstilling, som museumsinspektør Kamilla Hjortkjær vil fortælle mere om til de fremmødte i håndarbejdscaféen.

Der kan købes kaffe, te, kolde drikke og hjemmebagt kage i museets café hele aftenen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?