30. maj 2020
Komikeren, akrobaten og gøgleren Gugge optræder på Cirkusmuseet i Hvidovre.
gallery icon

Se billedserie

Komikeren, akrobaten og gøgleren Gugge optræder på Cirkusmuseet i Hvidovre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grin og gøgl i efterårsferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grin og gøgl i efterårsferien
Vestegnen - 13. oktober 2019 kl. 11:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cirkusmuseet byder i uge 42 på enestående cirkusoplevelser for hele familien. Man kan blandt andet oplev den sjove og superenergiske multiartist Gugge og blive cirkusartist.

Fra den 14.-18. oktober kan man, hver dag kl. 11, opleve gøgl og artisteri i særklasse, når komikeren, akrobaten og gøgleren Gugge optræder. Med hans umådeligt fjollede, og meget timede klovnenumre fanger han både børn og voksne.

Publikum kan opleve ham jonglere med bordtennisbolde i munden, spille fodbold i slowmotion og meget mere. Gugge har blandt andet optrådt i Cirkus Charlie og Cirkus Baldoni. Showet er for alle aldre og koster 20 kroner plus entrébillet.

Går man med en cirkusartist i maven eller blot har fået mod på at prøve kræfter med artisteriet, er der efter showet cirkusleg i Fægtesalen mandag til fredag fra kl. 12-14 og om søndagen kl. 11-12.30. Her kan man blandt andet prøve trapez, line og alverdens jongleringsudstyr under vejledning af museets egen cirkusartist.

Museumschef Mikkel Knudsen lover, at der vil være mulighed for gode grin, men også for at få testet sine egne evner som artist:

- Igennem cirkusleg får du en respekt for det arbejde, der ligger bag artisternes kunnen, men du får også erkendelser om dine egne evner og som regel dukker der nye op i arbejdet med cirkus, siger han.

På selve museet kan man i uge 42 gå på opdagelse i den spændende udstilling og fordybe sig i en cirkusverden med sjove og spektakulære rekvisitter, kostumer og filmklip med virkelighedens artister. I udstillingen er der mulighed for at klæde sig ud som blandt andet klovn og cirkusprinsesse samt at gå på skattejagt. Fra mandag til fredag kl. 13 kan man komme tættere på cirkusverdenens spændende fortællinger, når museets formidlere byder på vilde historier, hvor man blandt andet kan høre om Danmarks mest berømte tryllekunstner Truxa og udbryderkongen Bernardi.

I museets kreative værksted kan man hele efterårsferien fra kl. 11.30-15 lave sin egen cirkusplakat, cirkushat eller bruge indtrykkene fra museet til at kreere sin egen cirkusmanege og cirkusfigur. Her kan både store og små slippe fantasien løs, når museet stiller alle remedier fra pap og fjer til pailletter og tusser til rådighed.

Der er således rig mulighed for at få gode grin og spændende oplevelser i efterårsferien, hvor hele familien kan være med.

Der er mere information og program på museets hjemmeside www.cirkusmuseet.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?