23. juni 2021
Jens Trapps maleri er med på udstillingen.
gallery icon

Se billedserie

Jens Trapps maleri er med på udstillingen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis adgang til årets første kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis adgang til årets første kunst
Vestegnen - 07. maj 2021 kl. 18:12

Kunstudstillingen »Get Together« åbner Portalens udstillinger for i år.

Efter ufrivilligt at have ligget stille i lang tid har Kunstforeningen Køge Bugt nu fået mulighed for at sætte årets første udstilling op i Portalens smukke galleri.

Gruppen af kunstnere, der gemmer sig bag titlen »Get Together«, er udvalgt blandt de mange ansøgere som Kunstforeningen Køge Bugt modtog i løbet af 2020. En sammensætning som har inspireret til udstillingens titel. På grund af coronapandemien er de således de første kunstnere, der kommer til at udstille i Portalen i år, og kunstforeningen håber, at det bliver muligt at gennemføre de øvrige planlagte udstillinger i 2021.

Gruppen består af Lars Pryds maleri/mixed media, Lisbeth Tolstrups tekstiler og collager, Tine Kraghs maleri, Anna Straunings keramik og Jens Trapps maleri, monotopi og foto. Lars Pryds og Lisbeth Tolstrup kommer fra Sakskøbing; Tine Kragh, Anna Strauning og Jens Trapp kommer fra København.

De udvalgte kunstnere repræsenterer en bred vifte af billedkunst suppleret med keramiske værker.

Udstillingen har fernisering lørdag den 8. maj kl. 14-17. Den kan ses frem til lørdag den 5. juni med åbningstider torsdag og fredag kl. 14-17 og lørdag kl. 13-17.

Der er gratis adgang til udstillingen, men man skal have coronapas.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?