8. juli 2020
Hjemmelavet latte kan også være godt.
Hjemmelavet latte kan også være godt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt at arbejde på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt at arbejde på Vestegnen
Opdateret 08. oktober 2014 kl. 13:16
Vestegnen - 08. oktober 2014 kl. 12:42
Af Bb2605.Blogspot.Dk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen.

Jeg har engang i mine (endnu) yngre dage arbejdet i centrum af København. Sådan et af de der kontorer, der lå lige midt i al det sjove. Tæt ved Strøget, tæt ved s-tog og bare generelt tæt på alting.

arrow Læs også: Livet på Vestegnen; Foråret er ikke i corona-karantæne

Ud over transporttiden frem og tilbage, så var jeg ret så glad for at arbejde tæt på et uanet antal cafeer, restauranter, kiosker, dagligvarebutikker og ikke mindst en masse tøjbutikker. For allerede dengang elskede jeg shopping og god take-away kaffe. Det var simpelthen så lækkert lige at kunne smutte ned efter en gourmet sandwich i frokostpausen, kombineret med en tur i stueetagen i Magasin for at kigge på make-up, sko eller tasker og så en lækker cafe latté på vejen tilbage på kontoret.

Nu arbejder jeg på Vestegnen. Det er ikke videre tæt på Magasin eller en lind strøm af cafeer og tøjbutikker. Det generer mig egentlig ikke så meget. Det er som om, at jo ældre jeg er blevet, jo mindre betydning har disse goder. Og jeg er ret så glad for den korte transporttid mellem hjem og arbejde.

Dog sad jeg til et møde for ikke så lang tid siden og virkelig savnede at arbejde i byen. Det var nemlig et af de der møder, der begyndte rigtig tidligt om morgenen (og dem er jeg ikke så god til) - og så var der ikke noget kaffe! Så er det, at man savner at kunne smutte rundt om hjørnet til en kaffebar og hente varm latté og en croissant.

Jeg har arbejdet på Vestegnen i en del år nu. Især efter jeg fik børn blev transporttid en vigtig faktor. Nærhedsprincippet er rigtig vigtigt for mig. Både da børnene var små og skulle bringes og hentes (eller blev ringet hjem syge). Eller nu hvor de er store og selv bevæger sig rundt i området. Så er det rart at vide, at man ikke er langt væk, hvis nu der skulle ske noget - eller en af dem har glemt sin nøgle.

Hvis jeg skulle skifte arbejdsplads en dag, så er det jo bare en ekstra bonus, at jeg bor et sted med mange forskellige virksomheder. Der findes flere industriområder rundt på Vestegnen og rigtig mange (gode) arbejdssteder. Cafeerne er jo også rykket så småt ind i området herude. Den eneste anke omkring området herude, er jo nok, at jeg ikke lige kan smutte i Magasin i min frokostpause, men så sparer jeg jo de penge - og heldigvis for mig er net-shopping jo opfundet!

arrow Livet på Vestegnen: Støt lokalt
19. maj 2020 kl. 06:43 Opdateret: kl. 06:38
arrow Livet på Vestegnen: Få gode klimavaner
05. april 2020 kl. 07:12 Opdateret: kl. 16:02
arrow Livet på Vestegnen: Lokalområder i forandring
18. januar 2020 kl. 06:57 Opdateret: kl. 14:41
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?