19. oktober 2018
Gospelkoret IceGlory synger julen ind i Vejleå Kirke tirsdag den 19. december.
Gospelkoret IceGlory synger julen ind i Vejleå Kirke tirsdag den 19. december.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Garanti for julestemning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Garanti for julestemning
Vestegnen - 17. december 2017 kl. 09:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er julestemningsgaranti ved gospelkoncerten tirsdag 19. december i Vejleå Kirke. Det er kl. 19.00, det er gratis, og det er Ishøjs bedste gospelkor - IceGlory - der synger julen ind.

Det er bare om at tage sin mor, sin nabo eller sine børn ved hånden og være med. Der er både klassiske gospel julesange på repertoiret og nye, rytmiske numre. Publikum får selvfølgelig også lejlighed til selv at synge med.

Efter koncerten er koret vært ved lidt vin og kage. Det er i anledningen af korets 20-års jubilæum. IceGlory startede i lokaler på Vibeholmskolen, og har stadig medlemmer, der har været med helt fra starten. IceGlory er et åbent kor, det betyder, at enhver der har lyst at synge gospel kan være med. Der er ingen optagelsesprøver. Koret har cirka 50 medlemmer i alderen 30-75 år, og man synger i fire stemmer primært på engelsk. Får man selv lyst at prøve kræfter med sang, så kan man møde op når den nye sæson starter tirsdag 9. januar kl. 19.00.

Siden år 2000 har koret sunget i Vejleå Kirke, som også fejrer sit 20-års jubilæum i år. Vejleå Kirke ligger som nabo til Ishøj Station på Ishøj Boulevard 1.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk