5. juni 2020
Scandic Hotel Hvidovre, der ligger på Kettevej ved Avedøre Havnevej, lægger p-plads til drive-in bankospillet.
Scandic Hotel Hvidovre, der ligger på Kettevej ved Avedøre Havnevej, lægger p-plads til drive-in bankospillet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuld plade: Dyt i hornet og tænd katastrofeblinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuld plade: Dyt i hornet og tænd katastrofeblinket
Vestegnen - 23. maj 2020 kl. 14:55
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver med garanti festligt, underholdende og hyggeligt, når tre sportsklubber i Hvidovre i begyndelsen af juni slår sig sammen og arrangerer tre drive-in bankospil i samarbejde med Scandic Hotel Hvidovre.

Uanset hvor man bor på Vestegnen, så er man velkommen til de tre utraditionelle bankoarrangementer.

Det er Hvidovre Badminton Club, Hvidovre Fodbold og Rosenhøj Boldklub, der er gået sammen, og Scandic Hotel Hvidovre lægger parkeringsplads til.

For klubberne handler det om at skabe noget adspredelse i en tid, hvor mange aktiviteter stadig er sat på pause, og hvor der fortsat er mange restriktioner. En situation, der også har stor indflydelse på klubbernes økonomi.

- Frivillige og ulønnede ledere fra de tre klubber laver alt arbejdet, og vi håber selvfølgelig at tjene lidt penge til klubkasserne i denne mærkelige tid, hvor coronaepidemien på et eller andet niveau får indflydelse på foreningernes årsregnskaber, siger Carsten Werge, der er bestyrelsesmedlem i Hvidovre Badminton Club.

Han er også kendt som fodboldkommentator, og hans opgave under bankoarrangementerne er at være nummeroplæser og speaker.

De tre drive-in bankodage er fredag den 5, lørdag den 6. og søndag den 7. juni - alle dage med spilstart klokken 15.

Modellen er, at folk køber en adgangsbillet, fylder deres bil med familie/venner, ankommer til arrangemetet, og via deres bilradio kan de på en særlig frekvens på FM-båndet følge med i bankonumrene.

På hver af de tre arrangements-dage er der gevinster for cirka 20.000 kroner, som primært er skaffet via samarbejde med lokale erhvervsdrivende, som har valgt at støtte initiativet.

Der spilles 10 spil efter de almindelige bankoregler: Der er altså præmier for én række, to rækker og fuld plade, ligesom der er udsigt til en sjov sidegevinst til nabobilen, når man får banko.

Når man har banko, så skal man dytte i hornet og tænde katastrofeblinket. Straks kommer en af de frivillige servicemedarbejdere og tjekker pladen. Præmien leveres direkte i vinderens bagagerum. Alt foregår med afstand og efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Parkeringsvagter vil sørge for at hjælpe banko-gæsterne på plads. Det er som udgangspunkt forbudt at forlade bilen under spillet, toiletbesøg er dog undtagelsen. Det vil ikke være muligt at forlade pladsen i bil, før arrangementet er færdig.

Det er i øvrigt muligt at tilkøbe ekstra bankoplader, snacks, mad og drikkevarer.

Altsammen sker med afstand og sundhedsmæssig forsvarligt. Arrangørerne sørger for, at corona-restriktionerne overholdes til punkt og prikke.

Man kan bestille billetter og læse mere om bankodagene på www.flexbillet.dk/hvidovre

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?