2. december 2020
Brøndbys Andreas Maxsø var ærgerlig over lørdagens nederlag til FCM.
Brøndbys Andreas Maxsø var ærgerlig over lørdagens nederlag til FCM.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frustreret Brøndby-anfører: Vi taber, når vi er gode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frustreret Brøndby-anfører: Vi taber, når vi er gode

Nederlaget til FCM frustrerer Brøndby-anfører Andreas Maxsø, der føler, at holdet taber, når det spiller godt.

Opdateret 25. oktober 2020 kl. 16:53
Vestegnen - 24. oktober 2020 kl. 21:57
Af Ritzau

Brøndby havde sejren i sin hule hånd, da der manglede en halv time af kampen mod FC Midtjylland i lørdagens superligakamp.

Her førte Brøndby med 2-0, men det blev vendt på hovedet, da Erik Sviatchenko headede 3-2-sejren hjem til FC Midtjylland på en scoring dybt inde i tillægstiden.

Nederlaget er det andet i streg for Brøndby, der ellers har fået en god sæsonstart med fire sejre i de fire første kampe.

Det frustrerer holdets anfører, Andreas Maxsø, der så flere gode takter fra ham og holdkammeraterne.

- Det er frustrerende, at når vi spiller mindre godt, så vinder vi, mens når vi spiller godt, så får vi ikke pointene. Så vi må prøve at få lavet en kombination imellem de to ting, siger Andreas Maxsø.

Holdets cheftræner, Niels Frederiksen, så flere gode ting fra sit mandskab, der sagtens kunne have scoret mere end de to gange, det blev til.

- Vi synes egentlig, at vi i store dele af kampen præsterede godt og var bedre end Midtjylland. Vi skal score flere mål, det er der ingen tvivl om.

- Vi havde en god ro på bolden og fandt de rigtige rum. Vi vekslede fint på banen med at spille direkte og holde lidt på bolden.

- Der var en masse gode løb på den sidste tredjedel, der gjorde, at vi skabte masser af chancer, siger Niels Frederiksen.

En kliché i fodbold er, at hvis man ikke udnytter sine chancer, så bliver det straffet. Der er derfor heller ikke tvivl om, hvor pilen peger hen, når ansvaret for nederlaget skal findes.

- Vi må også konstatere, at vi lukkede tre mål ind, som vi slet ikke skal lukke ind, hvor vi lavede nogle personlige fejl, der bragte FC Midtjylland ind i kampen, siger Niels Frederiksen.

Ved kampens afslutning var temperamentet i kog eksemplificeret ved Brøndbys Sigurd Rosted, der fik rødt kort og smadrede en rude på vej ud. Han forsikrede efterfølgende, at han havde fået raset af.

FCM overtog førstepladsen fra Brøndby med sejren.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?