11. december 2017
En række flotte idrætspræstationer blev hædret.
gallery icon

Se billedserie

En række flotte idrætspræstationer blev hædret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige flot fejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige flot fejret
Vestegnen - 20. marts 2017 kl. 15:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den røde løber var rullet ud foran Brøndby Hallen. Fritidstøjet var udskiftet med festtøj, og Brøndbys borgmester var i dagens anledning trukket i smoking.

Brøndby Kommune var vært for fejringen af over 300 frivillige indenfor det folkeoplysende område, prisnominerede og medaljevindere ved foreningsfesten, der foregik i Brøndby Hallen med blandt andet prisoverrækkelser, hædringer af idrætspræstationer og underholdning for en hver smag.

»Vi holder denne fest for at hylde alle jer ildsjæle, som - hver dag, året rundt - sørger for, at Brøndby Kommune kan tilbyde vores borgere en bred palet af fritidsaktiviteter.«

Med de ord bød borgmester Keld Magelund velkommen til aftenens mange forventningsfulde deltagere, og hyldet blev de alle, som aftenen skred frem.

Det er første gang, Brøndby Kommune afholder en foreningsfest, hvor alle prisuddelinger og hædringer af idrætspræstationer er samlet i et arrangement, og hvor det samtidigt er muligt at hylde de mange frivillige, der ikke får medaljer for deres arbejde.

»Brøndby Kommunes mange frivillige yder en kæmpe indsats i det daglige. Deres arbejde er ofte grundlaget for de fællesskaber og flotte resultater, der skabes i foreningerne, så det er en fornøjelse at kunne fejre dem og give lidt tilbage. Med foreningsfesten har vi skabt en platform for at fejre alle kommunens folkeoplysende foreninger, og samtidig er det en festlig ramme for årets prisuddelinger og for hædringerne af vores lokale idrætsfolk, når de har præsteret både nationalt og internationalt. Det er svært at være andet end meget stolt sådan en aften, hvor det er tydeligt, hvor meget engagement og talent, der er i Brøndbys foreningsliv,« siger borgmester Kent Magelund.

Disse idrætspræstationer blev hædret:

Brøndby Volleyball Klubs volleyligakvinder for både Danmarksmesterskabet, Pokalturneringen, Det Nordiske Mesterskab for klubhold og Øresundsmesterskabet.

Eva Bang og Cecilie Køllner Olsen for deres Danmarksmesterskab i beachvolley.

Thomas Rosenmejer fra Brøndby Strand Tennis Klub for sit danske mesterskab i udendørs tennis i 45+ single-rækken.

Gertie Jensen fra Brøndby Triathlon Club for sine sejre i sin aldersklasse i Danmarksmesterskabet på sprint-distancen, Danmarksmesterskabet og Det Nordiske Mesterskab på den olympiske distance, Danmarksmesterskabet på den halve Ironman-distance samt Danmarksmesterskabet i Duathlon. Derudover vandt hun også sølv ved Europamesterskabet i Duathlon.

Arne Bech fra Brøndby Triathlon Club for sine sejre i sin aldersklasse ved både Danmarksmesterskabet og Det Nordiske Mesterskab på den olympiske distance.

Borgmester Kent Magelund for sin sejr i sin aldersklasse i Danmarksmesterskabet i den halve Ironman-distance.

Disse priser blev uddelt:
Årets Initiativ: Jørgen Jønsson fra Svanholm Cricket Club for sin rolle som initiativtager til et formaliseret samarbejde mellem Brøndbyvester Skole og Svanholm Cricket Club om et undervisningsforløb for skolens indskolingselever.

Årets Idrætsleder: Jeanett Lundsteen Jensen fra Brøndbyernes Idrætsforening for sin indsats som holdleder i foreningen siden 1986, hvor hun blandt andet er en af arkitekterne bag klubbens nye afdeling »Børn Med Særlige Kompetencer«, som er et hold, der henvender sig til børn med ADHD -og autismediagnoser, ligesom hun også sidder i foreningens bestyrelse.

Årets ungdomsleder: Jan Rassing fra Brøndby Judo Klub for sin indsats i klubbens ungdomsafdeling gennem de sidste syv år, hvor han blandt andet har været medvirkende faktor til at klubbens ungdomshold er vokset tre gange i størrelsen.

Kulturprisen: Ungegruppen bag Ungekulturhuset Pilegården for deres arbejde med at omdanne Pilegården fra et støvet lokalarkiv til et sprudlende ungekulturhus, hvor de skaber aktiviteter både for og med Brøndbys unge mellem 18 og 25 år.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk