18. september 2020
Østre Landsret har frikendt en 34-årig mand for vold mod en lærer på en skole i Glostrup.
Østre Landsret har frikendt en 34-årig mand for vold mod en lærer på en skole i Glostrup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frifundet for vold mod lærer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frifundet for vold mod lærer
Vestegnen - 14. september 2019 kl. 09:52
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 34-årig mand er i Østre Landsret blevet frifundet for vold mod en lærer på en skole i Glostrup. Dermed har Østre Landsret omstødt den dom, som Retten i Glostrup kom frem til sidste år, hvor den 34-årige mand fik 20 dages ubetinget fængsel. Den 34-årige har under hele sagen nægtet sig skyldig.

Hele sagen startede, da den 34-åriges søn blev overfaldet på skolen i Glostrup af en ældre elev, og blandt andet fik buksevand. Den 34-årige tog hen til skolen, fordi han ville tale med den elev, som havde gjort det. Der opstod tumult, og en lærer på skolen lagde sig imellem, mens den 34-årige forsøgte at få fat på den ældre elev.

Østre Landsret har lagt til grund, at den 34-årige mand var ophidset, og at han ramte læreren to gange, da han forsøgte at få fat i den elev, som havde givet hans søn buksevand. Retten mener imidlertid ikke, at den 34-årige havde forsæt til at slå læreren, og derfor er den 34-årige blevet frifundet for at have udøvet vold.

Den 34-årige undskyldte efterfølgende hele episoden over for eleven - han var imidlertid ikke klar over, at han havde ramt læreren under tumulten - ellers havde han også undskyldt over for læreren.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?